© Haber Acıpayam 2022

Çalışan işçilere "tozutmayın" uyarısı

Denizli'de 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Ulus Caddesi'nde, ilçe belediyesinin yol çalışmasında görev alan işçilerinin gününü kutlayan ve ellerinde CHP bayrağı olan vatandaşlar "tozutma, çalışmayı durdur" dedi. Program açılışında İstiklal Marşı çalınırken aynı anda başka bir müziğin çalması da tepkilere yol açtı.

 Denizli'de 1 Mayıs kutlamalarının yapıldığı Ulus Caddesi'nde, ilçe belediyesinin yol çalışmasında görev alan işçilerinin gününü kutlayan ve ellerinde CHP bayrağı olan vatandaşlar "tozutma, çalışmayı durdur" dedi. Program açılışında İstiklal Marşı çalınırken aynı anda başka bir müziğin çalması da tepkilere yol açtı. 
Denizli'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlamaları öğle saatlerinde sıcak havada yürüyüş ile başlarken, katılımcılar gölgede kendine yer aradı. Yürüyüşün ardından düzenlenen miting yağmur altında gerçekleşti. 
Ulus Caddesi'ndeki miting alanının kenarında Pamukkale ilçe Belediyesinin yol çalışmasında görev yapan işçilere mitingde görevli kişiler tarafından çalışmanın durdurulması için müdahale edildi. Çalışmaya devam eden işçilerin yanlarına giden ellerinde CHP bayrağı olan kişiler işçi ile bariyerlerin arkasından bağırarak konuştu. 
Kendilerinden çalışmanın durdurmasını istediğini belirten yol yapım işçisi, kendisini işçi bayramına davet etmediğini, çalışmayı durdurmasını söylediğini belirtti. 
Grupların alandaki yerlerini alması ile birlikte başlayan programda ise İstiklal Marşı krizi yaşandı. Miting alanındakiler İstiklal Marşı okurken, aynı anda miting aracından müziklerin çalması ve müdahale edilmemesi tepkilere yol açtı. Bazı vatandaşlar İstiklal Marşı'nın tekrar okunmasını istemesine rağmen İstiklal Marşı tekrarlanmadı. 
Yağmurun da başlaması ile birlikte 1 Mayıs kutlamaları Denizli'de kısa süre sonra sona erdi. 

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER