© Haber Acıpayam 2022

Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yaptılar

Denizli’nin Tavas ve Merkezefendi ilçesinde çalıştıkları yerden 20 bin TL değerindeki jeneratör ile kabloları çalan 3 hırsız, JASAT tarafından yakalandı.

Denizli’nin Tavas ilçesinde Hüseyin A.’nın evinin çatısını yapmak için anlaşan İbrahim T. (46) ve İsrafil H. (25), çalışmalara başladıktan sonra 20 bin TL değerindeki jeneratörü alıp kayıplara karıştı. Ev sahibi geri döndüğünde jeneratörünün çalındığını görerek karakolun yolunu tuttu. Bir benzer olayın daha yaşandığı Merkezefendi ilçesinde de evin duvarını ören Süleyman S. (40), çaldığı elektrik kablolarıyla ortalıktan kayboldu. Çalıştıkları yerlerden hırsızlık yapan toplam 3 şüphelinin bulunması için ekipler harekete geçti.

Merkezefendi ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile JASAT, güvenlik kameraları sonrası şüphelilerin kimliğini belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken, çalınan malzemelere ise sahiplerine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER