© Haber Acıpayam 2022

Çameli’nde ceviz üretimini artırmak için fidan desteği verilecek

Denizli’nin Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, coğrafi işaret tescili olan ceviz üretimini artırmak için fidan desteği verileceğini belirtti.

Çameli’nde yürütülen “Ceviz Üretim Alanları Geliştirme” projesi hakkında görüş alışverişinde bulunmak ve yapılabilecek diğer tarımsal projeler hakkında istişare etmek için Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın öncülüğünde toplantı düzenlendi. Başkan Arslan’ın makamında gerçekleşen istişare toplantısına İlçe Tarım ve Orman Müdürü Adem Yavuz, Belediye Meclis üyeleri İlhan Kandemir ve Muhterem Kurban ile AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz katıldı.

Ceviz üretiminin Çameli için taşıdığı öneme vurgu yapa Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Denizli Ticaret Borsası ortaklığında gerçekleşen ve de 3 kurumun üreticilerimizi desteklemek için hayata geçirdikleri ‘Ceviz Üretim Alanları Geliştirme’ projesi çerçevesinde 9 Kasım günü mesai bitimine kadar ceviz fidanı desteği almak isteyen üreticilerimize destek sağlanacaktır. Destek almak isteyen üreticilerimizin, isimlerini İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze giderek yazdırmaları gerekmektedir. Projede emeği geçen ve desteklerini esirgemeyen paydaş kurumlara teşekkür ederiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER