Çameli’nde şiddetli dolu ekili arazilere zarar verdi
ACIPAYAMDenizli’nin Çameli ilçesinde etkili olan şiddetli dolu yağışının ekili tarım arazilerinde hasara neden olduğu bildirildi.
Denizli’nin Çameli, Baklan, Serinhisar, Güney ve Pamukkale ilçelerinde dün öğleden sonra etkili olan dolu yağışı, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Dolunun ardından yaşanan şiddetli sağanak yağış nedeniyle ise yer yer sel ve su baskınları yaşandı.
Şiddetli dolu yağışının yaşandığı Baklan ve Çameli ilçelerindeki ekili tarım arazilerinde hasara neden oldu. Yaklaşık 10 dakika devam eden dolu yağışı nedeniyle her yer beyaz örtüyle kaplandı. Fındık büyüklüğünde düşen dolu taneleri, meyve ağaçları ve ekili tarım arazilerinde zarara neden oldu. Çameli ilçesinde şiddetli dolu yağışından en fazla etkilenen bölge olan Belevi Mahallesi’ndeki tarım arazilerinde zarar tespit çalışması yapılacağı kaydedildi.
İlginizi Çekebilir
Acıpayam KETEM hizmete açıldı
Kanser hastalığının erken teşhisi ve hastalıkla mücadelede önemli bir yer tutan Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezlerine (KETEM) Denizli’de bir yenisi daha eklendi. Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi bünyesinde bulunan KETEM’e Sağlık Bakanlığı tarafından alınan mamografi cihazının gelmesiyle birlikte Denizli’deki KETEM sayısı 5’e yükseldi.
Kantincinin oğlu, müdürü ceza ve tahliye kararı için vurmuş
Denizli'de öğrencilerini taciz ettiği ve kendisine "Kan akacak" diyerek tehdit etmesi üzerine kantin işletmecisinin oğlu hakkında şikayette bulunan okul müdürünün silahlı saldırıya uğraması hakkında eğitimciler eylem yaptı.
Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.
Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu
Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.