© Haber Acıpayam 2022

Çamlık Mahallesi, iftarda buluştu

Acıpayam Çamlık Mahalle muhtarı Hüseyin Kök, mahalle halkını iftarda buluşturdu.

Çamlık Mahallesi Evkara Mesireliğinde gerçekleşen iftar yemeğine, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Darıveren Belediye Başkanı Davut Oymak, Acıpayam Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, Acıpayam Ziraat Odası Meclis Başkanı Yüksel Sürücüoğlu, Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Etkinliği geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Çamlık Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kök "Mahalle halkımız ile birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Bu yıl 5'incisini düzenlediğimiz bu iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ediyorum. Yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Önemli olan bu organizasyonu yapmak değil buraya uzaktan ve yakından gelip yemeğe teşrif edilmesidir. Halkın kaynaşması vesilesiyle geleneksel hale getirdiğimiz bu organizasyonun gerçekleşmesinde maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen mahalle halkımıza ve Acıpayam esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi. Kök, bu organizasyonu önümüzdeki yıllarda tüm ilçe halkını kapsayacak şekilde ve kültürel değerlerin yaşatıldığı, 7'den 77'ye tüm kesimi kapsayan bir etkinliğe çevirmek istediklerini dile getirerek, "İnşallah önümüzdeki yıllarda, sosyal yardımlaşma ve paylaşmanın arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı müstesna bir zaman dilimi olan bu mübarek Ramazan ayının esenliğini, insanlığı mutluluğa erdiren bu manevi atmosferi hep birlikte yaşaması amacıyla bu organizasyonu, 7'den 70'e herkesin kendine yer bulabildiği bir etkinliğe çevirmek istiyoruz." diye konuştu.

İftar yemeğine katılan vatandaşlar karlı pekmez ikramıyla beraber sohbet edip günün yorgunluğunu attı. Vatandaşlar her sene yapılan bu iftar organizasyonunun kaybetmeye yüz tutmuş komşuluk ilişkilerini tekrar canlandırdığını ve birlik ve beraberliklerini pekiştirdiğini aktardı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER