© Haber Acıpayam 2022

Çapa makinasına sıkışan kadın feci şekilde can verdi

Denizli’de kullandığı çapa makinasına sıkışan 54 yaşındaki kadın feci şekilde can verdi.

 Denizli’de kullandığı çapa makinasına sıkışan 54 yaşındaki kadın feci şekilde can verdi. 
Edinilen bilgilere göre, olay Buldan ilçesi Türlübey Mahallesi'nde meydana geldi. Çalıştığı tarlada çapa yapan Elifana Karataş, kullandığı çapa makinasına sıkıştı. Eşinin kanlar içinde kaldığını gören Erdoğan Karataş, hemen 112 Acil Servis'i arayarak yardım istedi. Olay yerine giden sağlık ekipleri, talihsiz kadının öldüğünü belirledi. Karataş’ın cansız bedeni jandarma ve savcı tarafından yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

İlginizi Çekebilir

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

TÜM HABERLER