Çatısı çöken ahırda 30'a yakın küçükbaş hayvan telef oldu
ACIPAYAMDenizli’nin Tavas ilçesinde fırtına sonrası çatısı çöken ahırda 150 küçükbaş hayvan kurtarıldı, 30’a yakın hayvan ise enkazın altında telef oldu.
Olay, gece saatlerinde Tavas ilçesine bağlı Derinkuyu Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mehmet Şefik’e ait ahırın çatısı, etkili olan fırtınanın ardından tamamen çöktü. Çökmenin etkisiyle ahırda bulunan küçükbaş hayvanlar mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi, vatandaşlar ise Şefik’e yardım ederek zamanla yarıştı.
İtfaiye ekipleri ve vatandaşlar enkazı kaldırarak küçükbaş hayvanları teker teker çıkarmaya başladı. Uzun uğraşlar neticesinde 150 küçükbaş hayvan kurtarılırken, 30’a yakın hayvanda enkazın altında kalarak telef oldu.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.