Cerrahi Hastanesi’nin üroloji kadrosuna yeni bir isim daha eklendi
ACIPAYAMÜroloji alanında başarılı çalışmalara imza atan Op. Dr. Akın Avcı, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde göreve başladı.
Denizli’nin köklü sağlık kuruluşlarından olan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, üroloji kadrosuna yeni bir isim daha ekledi. Çalışma hayatı boyunca endoüroloji (böbrek ve idrar yolları endoskopik taş cerrahisi ve prostat hastalıklarının endoskopik ve açık cerrahi ameliyatları), Androloji, Ürolojik ve onkolojik hastalıkların cerrahi tedavisinde ve laparoskopik tedavisinde önemli ameliyatlara imza atan Op. Dr. Akın Avcı, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi bünyesinde hasta kabulüne başladı.
“Op. Dr. Akın Avcı kimdir ?”
1978 yılında Kayseri’de doğan Op. Dr. Akın Avcı, 1995 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitimine başladı. 2007-2013 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Üroloji ve Androloji alanında ihtisasını tamamladı. Şubat ayı itibari ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde; böbrek ve üreter taşlarının tedavisinde, prostat hastalıkları tanı ve tedavisi, plazma kinetik - HoLEP cerrahisi, prostat kanserleri tanı ve tedavisi, mesane kanserleri tanı ve tedavisinde, böbrek kanserleri tanı ve tedavisinde, cinsel problemlerin tanı ve tedavisinde, penil protez, penis rekonstrüksiyonu, büyütme, genital estetik, cinsel yolla bulaşan hastalıkların tedavisinde, doğuştan ürolojik hastalıkların tedavisinde, testis tümörleri tanı ve tedavisi, kısırlığa yol açan ürolojik hastalıkların tanı ve tedavisinde hastalarına hizmet vermeye başladı.
İlginizi Çekebilir
Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor
LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.
Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.