ÇİVRİL’E KİRAZ ALIM MERKEZİ YAPILDI
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, Çivril'in Gümüşsu Mahallesi'nde yapımına başladığı kiraz alım merkezini tamamladı.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in ardından hizmet ağını genişlettiklerini belirterek, her ilçe ve bağlı mahallesine yatırımların artarak devam ettiğini söyledi. "Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak" diyen Başkan Zolan, "Gümüşsu Kiraz Alım Merkezimizi tamamladık. Bu sezon inşallah tesisimiz üreticimizin kullanımında olacak, bölgedeki üreticimizin ihtiyaçlarına karşılık verecek" dedi. Verdikleri her sözü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunlar kaydetti: "Bölgedeki üreticimiz artık kapı kapı tüccar aramayacak, kirazını oradan oraya taşımak zorunda kalmayacak, tek noktada toplanarak ürününü satabilecek." Tesisin kiraz üreticisine büyük kolaylık sağlayacağını vurgulayan Başkan Zolan, hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.