© Haber Acıpayam 2022

Çiftçilerin kabusuna ‘Yarasa avı' operasyonu

Denizli’de iki ilçedeki çiftçilerin kabusu haline gelen azılı suçlu, JASAT’ın Yarasa Avı Operasyonuyla kaçtığı araçta yakalandı. Gözaltına alınmasıyla birlikte 8 faili meçhul olayın aydınlatıldığı operasyon sonucu suç makinesi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yürütülen faaliyetler çerçevesinde; Buldan ve Güney ilçelerinde meydana gelen bağ, bahçe ve tarladan hırsızlık olayları ile ilgili olarak şüphelinin yakalanması için jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Buldan ve Güney İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Yarasa Avı Operasyonuyla harekete geçti. Ekipler yaptığı detaylı çalışması sonucu hırsızlık olaylarının 17 ayrı suç kaydı bulunan 37 yaşındaki İbrahim K.’nin yaptığı tespit edildi.

Harekete geçen ekipler şüphelinin bindiği arabanın peşine düştü. Operasyon sonucu durdurulan araçta şüpheli ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Tarladan çiftçilere ait güneş enerji paneli, jeneratör, tarım aletleri gibi malzemelerin çalan hırsız, ifadesin sonrası çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. JASAT böylelikle 8 faili meçhul olayı aydınlığa kavuşturdu.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER