© Haber Acıpayam 2022

Cinayet zanlısı Kuşadası'nda, cinayet silahı Denizli'de yakalandı

Denizli'de husumetlisinin yaralayıp, oğlunu öldüren cinayet zanlısının yakalanmasındaki detaylar ortaya çıktı. Cinayet zanlısının yerini tespit eden polis ekiplerinin, bölgedeki temel gıda ürünlerinin temin edildiği işyerlerindeki güvenlik kameralarından zanlıyı tespit ettiği öğrenildi.

Denizli'de aralarında husumet bulunan Emrah Görmez (35), ve oğlu Muhammet Hüseyin Görmez (16), ile yolda karşılaşan Melih K. (30), yanındaki silahla ateş açtı. Babasına siper olan Muhammet Hüseyin Görmez ve baba Görmez olayda yaralanmış, 16 yaşındaki çocuk hastanede yaşamını yitirmişti. Olayın ardından firari olan cinayet zanlısını yakalamak için Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından özel ekip kuruldu. Cinayet zanlısı Melih K.'nın Aydın'ın Kuşadası ilçesi Davutlar mevkiinde olduğunu belirleyen cinayet büro ekipleri bölgeye özel iki ekip gönderdi. Tatil beldesine uygun kıyafetler giyerek kamufle olan polisler bölgede temel gıda ürünlerinin temin edildiği işyerlerinde güvenlik kameralarını anbean izledi. Cinayet zanlısı Melih K.'nın bölgede olduğunu netleştiren ekipler 47 saatlik takip ve beklemenin ardından operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda Melih K., kıskıvrak yakalandı. Melih K., alınan ilk ifadesinde cinayet silahını Denizli'de sakladığı yeri de itiraf etti.

İlginizi Çekebilir

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

TÜM HABERLER