Çivril Irgıllı ve Özdemirci sıcak asfalta kavuştu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.
Çivril Irgıllı ve Özdemirci sıcak asfalta kavuştu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısını tamamladığı Çivril ilçesinin Irgıllı ve Özdemirci mahallelerini sıcak asfalta buluşturdu. İki mahalleye toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döküldü.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü, bir süre önce Çivril ilçesinin Irgıllı Mahallesi'ne 5 bin 600 metre içme suyu hattı, 22 bin 100 metre de kanalizasyon hattı döşedi. Çivril'in Özdemirci Mahallesi'ne ise 40 bin metre içme suyu hattı, 32 bin metre de kanalizasyon hattı döşeyen Büyükşehir DESKİ, bu çalışmayla birlikte her 2 mahallenin alt yapı ihtiyacını giderdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı alt yapısı tamamlanan Irgıllı Mahallesi ile Özdemirci Mahallesi’ni sıcak asfaltla buluşturdu. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Irgıllı Mahallesi’ne 5 bin ton, Özdemirci Mahallesi’ne ise 8 bin 200 ton sıcak asfalt olmak üzere toplamda 13 bin 200 ton sıcak asfalt döktü.
İlk günkü heyecanla...
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Irgıllı ve Özdemirci'nin alt ve üst yapısıyla örnek bir mahalle olduğunu kaydeden Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın nerede neye ihtiyacı varsa gidermeye devam ediyoruz. Denizlimiz için ne yapsak az, hemşehrilerimiz herşeyin en güzelini hak ediyor. Irgıllı ve Özdemirci mahallelerimizin alt ve üst yapısı hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İlginizi Çekebilir
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma
Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Sobadan zehirlenen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde yalnız yaşayan 66 yaşındaki yaşlı adam sobadan sızan karbon monoksit gazı nedeniyle yaşamını yitirdi.