© Haber Acıpayam 2022

Çivril’de sahur vakti alkol cinayeti

Denizli’nin Çivril ilçesinde bir büfede yaşanan bıçaklı kavgada 36 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısının yakınları ile ölen şahsın yakınları arasında gerginlik yaşanmaması için ilçede yoğunluk güvenlik önlemleri alındı.

 Denizli’nin Çivril ilçesinde bir büfede yaşanan bıçaklı kavgada 36 yaşındaki bir kişi hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısının yakınları ile ölen şahsın yakınları arasında gerginlik yaşanmaması için ilçede yoğunluk güvenlik önlemleri alındı. 
Edilen bilgilere göre, olay Hamam Mahallesi Kumluk mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, Sedat Akgöz (36), isimli şahıs sahur saatlerinde Mustafa A.’nın (20) işlettiği büfeye gelerek alkol almak istedi. Ardından ikili arasında kavga çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce iddialara göre, Mustafa A., Akgöz’ü bıçakladı. Vücuduna 2 bıçak darbesi alan Akgöz çevredekiler tarafından Çivril Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Sedat Akgöz hayatını kaybederken, Mustafa A., polis tarafından gözaltına alındı. Sedat Akgöz’ün ölüm haberinden sonra ailesi ve akrabaları hastane önünde toplanırken, Mustafa A.’nın yakınları arasında gerginlik yaşanmaması için polis ve jandarma tarafından ilçede yoğunluk güvenlik önlemleri alındı. İlçede görev yapan tüm polis ve jandarma personeli göreve çağrılırken Çal ve Baklan İlçe Emniyet Müdürlüklerinden de takviye ekip istendiği belirtildi. 
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

İlginizi Çekebilir

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

TÜM HABERLER