Çocuklar Büyükşehir ile 23 Nisan’ın sevincini doyasıya yaşıyor
ACIPAYAMBaşkan Çavuşoğlu, 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştıDenizli Büyükşehir Belediyesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında hazırladığı birbirinden özel programlar devam ediyor. Çocuklar, Bilim Merkezi atölyelerinden tiyatro oyunlarına,çocuk şenliklerindenplanetaryum gösterimlerine 23 Nisan sevincini doyasıyla yaşıyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları devam ediyor. Bu kapsamda hafta sonu Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen birbirinden güzel programlara katılan çocuklar gönüllerince eğlendi. Bilim Merkezi Atölyesi’nde keyifli ve bilgi dolu anlara eşlik eden çocuklar, planetaryum gösterimleriyle merak ettikleri soruların yanıtlarına ulaştı. Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun “Güzel ve Çirkin” ile Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu’nun sahnelediği “Obur ile Geveze Define Peşinde” adlı tiyatro oyunu sergilendi. Planetaryum gösterimlerine de katılan çocuklar unutamayacakları keyifli bir hafta sonu geçirirken, 23 Nisan sevincini doyasıya yaşadı.
Başkan Çavuşoğlu, 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştı
Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Aktepe Mahallesi ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde de çocuk şenliği düzenledi. Maskot ve palyaçolar ile yüz boyama etkinliklerinin de yapıldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise Ankara programı dönüşü ayağının tozuyla Mehmet Akif Ersoy Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen şenliğe katılarak 23 Nisan sevincini çocuklar ile paylaştı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Çavuşoğlu, çocuklarla sohbet ederekgünün anısına bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi
Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.
Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu
Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.
Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi
Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.
Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı
Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.
Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor
Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.