Çocuklar teşekkür ederek Başkan Zolan’a seslendi
ACIPAYAM Denizli’de bir okul bahçesi kötü durumda ve bakım yapılmaması nedeniyle çocukların oyun oynayamadığını vatandaşların belirtmesi üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi harekete geçti. Okul bahçesine kilitli parke taş döşemesi yapılması ile çocuklar ve vatandaşlar Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
Buldan ilçesi, Yeni Mahallesi’nde bulunan Ahmet Nadir Özlen İlkokulu bahçesinin kötü bir halde olmasından ve bakım yapılmaması üzerine vatandaşlar durumu yetkililere iletti. Bir süredir okul bahçesinde çocukların oyun oynayamadıklarını ve okul bahçesinin kötü halde olduğu belirten vatandaşlar, Denizli Büyükşehir Belediyesi sayesinde kilitli parke taşı yapılması ile daha iyi olduğunu söyledi. Vatandaşlardan Hüdai Gökçeoğlu, “Okulun bahçesinde bakım yoktu, çocukların üstü kirleniyordu sürekli ve benimde bir kız ve oğlan çocuğum var. Mahalledeki komşular ile durumu söyledik, anlattık belediye yetkililerine yardımcı oldular ve şimdi okulun bahçesi daha güzel oldu” dedi.
“Başkan Osman Zolan amcamıza teşekkür ediyoruz”
Öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan’a teşekkür ederek, okullarına beklediklerini söyledi. Ahmet Nadir Özlen İlkokulu öğrencilerinden Salih Gökçeoğlu, “Okulumuz bahçesi kötüydü, burada oyun oynayamıyor, spor yapamıyorduk. Büyükşehir Belediyesi tarafından okulumuza taş döşeme işlemi yapıldı. Arkadaşlarımla birlikte, bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı Osman Zolan amcamıza teşekkür ediyoruz. Okulumuza davet ediyoruz” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.
Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı
Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.
Vali Köşger, Acıpayam’da temaslarda bulundu
Acıpayam ilçesinde kamu hizmetlerinden eğitime, güvenlikten üretime kadar birçok alanda incelemelerde bulunan Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaş odaklı hizmet anlayışının altını çizdi. Mahalle muhtarlarını uçbeyi olarak gördüğünü ifade eden Vali Köşger, "Mahallerimizdeki sorunları ilk siz tespit edip yetkili makamlara ileteceksiniz" talimatını verdi.
Yüzlerce sahte altın ile yakalandılar
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Denizli ili güzergahı kullanılarak çevre illere ve Denizli iline, yalnızca Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü tarafından basılma yetkisi bulunan çeyrek altınların sahte olarak üretildiği ve sevk edileceği yönünde bilgiler eden ekipler tarafından düzenlenen operasyonda yüzlerce sahte altın bulunurken 2 şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı
Meteoroloji, Denizli için kuvvetli ve yer yer fırtına şeklinde uyarıda bulunarak olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiğini bildirdi.