Çöp toplayan belediye çalışanı ölümden döndü
ACIPAYAMDenizli’nin Çal ilçesinde seyir halindeki tırın lastiğinin patlaması sonucu oluşan basıncın fırlattığı mıcır, çöp toplayan belediye işçisini yaraladı.
Olay, Çal ilçesine bağlı Hançalar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halinde ilerleyen Oğuzhan G. yönetimindeki 20 ADV 862 plakalı tırın lastiği patladı. Patlayan lastiğin neden olduğu yüksek basınç, yolda bulunan mıcırları büyük bir hızla çevreye savurdu. Savrulan mıcırlar, o esnada çöp toplayan Çal Belediyesinde görev yapan Süleyman Yılmaz’a isabet eti.
Şiddetli şekilde isabet eden taş nedeniyle yere düşen talihsiz işçi, yere düşerek yaralandı. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Süleyman Yılmaz, ambulansla Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Yılmaz’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.