Cumhur İttifakı Pamukkale Adayı Pekdemir; “Sivil toplum kuruluşlarımızla omuz omuza çalışacağız”
ACIPAYAMCumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, esnaf ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşların Pekdemir’e olan ilgisi her geçen gün artarken, toplumun farklı kesimlerinden destek mesajları gelmeye devam ediyor.
Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin farklı semtlerinde gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslar kapsamında Kayalık Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Gün boyu devam eden ziyaret turu esnafların sıcak karşılamasına sahne olurken, Pamukkale’nin AK Parti belediyeciliğiyle yönetilmesinden dolayı memnun olduklarını ifade eden esnaflar, Başkan Aday Pekdemir’e destek mesajlarını iletti.
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde çocuk ve gençlere ayrı bir ilgi gösteren AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalledeki çocuklara çeşitli hediyeler vererek yüzlerini güldürdü. Çocuk ve gençlerin Pekdemir’e gösterdikleri sevgi ise yürekleri ısıttı. Pamukkale’yi gelecek nesillerden emanet aldıklarının altını çizen Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Çocuklarımız ve gençlerimiz bizim göz bebeğimiz. Tüm hizmetlerimizi öncelikle onları gözeterek hayata geçireceğiz. Onlardan emanet aldığımız ilçemizi çok daha yüksek noktalara taşıyarak, en güzel şekilde onlara teslim edeceğiz” dedi.
Kayalık Caddesi’ndeki ziyaretleri çerçevesinde Denizli Ticaret Borsası’nı da ziyaret eden AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, borsa çalışanları ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Tüm personelle bire bir görüşen Pekdemir, talep ve önerileri titizlikle dinledi. Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu üyelerinin ağırladığı Başkan Adayı Halil Pekdemir’in Pamukkale için kıymetli bir başkan adayı olduğunu ifade eden Borsa Başkanı Tefenlili, “Kıymetli Halil Pekdemir kardeşimiz uzun yıllardır bizim yol arkadaşımız. Kendisi şehrimizin köklü esnaf ve tacirlerinden biri. Şehrimizin dinamiklerini yakından tanıyor” dedi.
Başkan Adayı Halil Pekdemir ise nazik kabulleri dolayısıyla Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Bugüne kadar şehrimize hizmet etme noktasında farklı alanlarda el ele vererek çalışma gayret ettik. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da Pamukkalemize tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte, omuz omuza hizmet edeceğiz. İlçemizi daha da ileriye taşımak için farklı görüşleri önemli birer fırsat olarak görüyoruz” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir
Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua
Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.
Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada
Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak
Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.
Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.
Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş
Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.
Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.