© Haber Acıpayam 2022

Denizli demir adamlar için üretti

 Denizli’de triatlon sporcuları ve meraklıları için ürettirilen lisanslı ürünler, satışa sunulmasının ardından büyük ilgi gördü.

Triatlon Federasyonu, sporcuların ihtiyacı olan giysi ve spor malzemelerinin üretimini Denizli’de yaptırdı. Triathlon Store aracılığıyla satışa çıkarılan ürünler, sporcular ve meraklı spor severler tarafından büyük beğeni topladı.

Federasyona gelir sağlamak için hayata geçirdikleri projeden olumlu sonuçlar aldıklarını belirten Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, “Triatlonla ilgili günlük giyim ihtiyacı olan ürünlerimizi Denizli’de ürettiriyoruz. Satışına başlanılan ürünler için internet üzerinden de sanal mağazacılık hizmeti vereceğiz. Hem kendi ürünlerimizi sanal alemde satacağız hem de başka firmaların ürünlerini de bizim sanal ortamımızda satmalarını sağlayacağız. Aynı zamanda da organizasyonlarımızda kendi storelerimizi kuracağız. Camiamıza kaliteli ve uygun fiyatlara ürünlerimizi sunmuş olacağız. İlgiden mutluyuz. Tabi şuanda yeni başladık ama dönüşler çok güzel. Camiadan gelen dönüşlere göre üretimler yapacağız. Çok iyi noktalara geleceğiz” dedi.

120 çeşit lisanlı ürün üretildi
Federasyonun istekleri doğrultusunda triatlon sporcuları ve triatlon severler için Denizli’de 120 çeşit lisanlı ürün üretildiğini belirten Triatlon Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Teknik Tekstil Tasarımcısı Dr. İsa Dal ise, “Bu konu spor camiasının önemli bir eksiğiydi. Şuanda ilk etapta yaklaşık 120 kalem ürünümüz var. Bunu da camiamızdan almış olduğumuz olumlu tepki ve onların katkılarıyla beraber daha da genişletmeyi düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemlerde bir sonraki etkinlikte ve yarışlarda tasarımsal anlamda ve ürün çeşitliliği anlamında daha da genişletmeye devam edeceğiz. Biz üç branşa hizmet ediyoruz triatlon olarak, yüzme, bisiklet ve koşu. Bu üç branşta aynı zamanda farklı anlamda kullanılabilecek, sadece triatletler, duatlon yapan sporcularımız için değil, aynı zamanda yüzme sporuyla ilgilenen koşu, bisiklet, sporuyla ilgilenen sporsever camiamıza, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza hitap edecek, yenilikler üzerinde de çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER