© Haber Acıpayam 2022

Denizli ekipleri enkaz altında kalanlar için zamana karşı yarışıyor

 Kahramanmaraş merkezli depremin ardından, toplam 10 ildeki arama-kurtarma çalışmalarına Denizli'den katılan ekipler, enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşmak için zamana karşı yarışıyor.
Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremler nedeniyle arama-kurtarma çalışmaları bütün hızıyla sürüyor. Dünyanın ve ülkenin dört bir yanındaki yardım ekipleri, adeta deprem bölgesine akın ediyor. Yaşanan üzücü olayın duyulmasının ardından Denizli'den de çok sayıda ekip, deprem bölgesine giderek çalışmaları hızla yürütüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri; 12 araç ve 50 personel olarak gittikleri Hatay ilinde şu ana kadar 26 vatandaşı yaralı olarak kurtarıp sağlık ekiplerine teslim etti. Denizli'den bölgeye giden diğer AFAD, STK, kamu kurum ve kuruluşları dahil olmak üzere yardımcı ekiplerle beraber çok sayıda görevli de yaralıları kurtardı. Bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor.

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER