Denizli ekipleri hasar tespiti için deprem bölgesinde
ACIPAYAMDenizlili uzman ekipler, deprem bölgelerine giderek binalardaki hasar tespit çalışmalarına başladı.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Denizli'den de deprem noktasına giden ekipler, yaraları sarmaya devam ediyor. Bölgede hummalı faaliyet devam ederken, hasar tespiti içinde ekipler sahada yerlerini aldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın görevlendirmesi bölgeye giden Çameli Belediyesi personelleri, aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüp raporlamaya başladı.
Tüm imkanlarıyla bölgede olduklarını belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma yol açan deprem ülkemizi hüzne boğdu. Depremin ilk gününden itibaren yaraları sarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın destekleri ile yaşam malzemesini deprem bölgesine ulaştırdık. Teknik personelimizden oluşan ekibimiz ise Kahramanmaraş'ta. Ekiplerimiz tarafından kolon ve kirişlerde hasar, burkulma, kesme ve çatlama gibi durumlar inceleniyor. Kontrol edilen binaların hasar durumu belirlenerek bakanlığın sistemine veri girişi yapılıyor. Bu acıyı el birliğiyle aşacağız” dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.