© Haber Acıpayam 2022

Denizli JASAT’tan ‘Genel Temizlik’ operasyonu

Denizli’de son 1 ayda meydana gelen 7 hırsızlık olayının failleri, JASAT dedektiflerinin peş peşe düzenlediği operasyonlarla yakalandı. ‘Genel Temizlik’ adı verilen operasyonda gözaltına alınan ve 345 suç kayıtları ortaya çıkan 14 hırsızlık şüphelisinden 10’u tutukladı.

Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Tavas, Honaz ve Çal ilçelerinde son 1 ay içerisinde meydana gelen faili meçhul hırsızlık olaylarının aydınlatılması için Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı. Ev ve işyerlerinde meydana gelen 7 hırsızlık olayını gerçekleştiren faillerin peşine düşen jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), tespit edilen 14 şüpheliyi Denizli’nin Honaz, Çal ve Tavas ilçeleri ile Manisa ilinde gerçekleştirilen eş zamanlı ‘Genel Temizlik’ adlı operasyonla yakaladı.

345 suç kayıtları ortaya çıktı
Gözaltına alınan şüphelilerden Çal ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan Mustafa O.’nun (33) 76, Hüdai K.’nın (39) 7, Honaz ilçesinde motosiklet hırsızlığına karışan Kemal E.’nin (26) 39, Bilal U.’nun (29) 49, Çal ilçesinde iş yerinden hırsızlık suçuna karışan Koray G.’nin (25) 2, Eraycan G.’nin (26) 4, Tavas ilçesinde küçükbaş hayvan hırsızlığına karışan Mehmet Ö.’nün (45) 6, Muammer Y.’nin (41) 5, Çal ilçesinde evden hırsızlık olayına karışan Cihan A.’nın (25) 31, Engin A.’nın (45) 31, Mert V.’nin (21) 17, Tayfun A.’nın (27) 36, Honaz ilçesinde iş yerinden hırsızlık Mustafa K. (31) 24 adet v Turgut K.’nın (19) da 18 olmak üzere 14 şüphelini 345 suç kayıtlarının olduğu ortaya çıktı.

İfade işlemlerinin ardından adli sevk edilen 14 şüpheliden 10’u tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER