© Haber Acıpayam 2022

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ REKORA KOŞUYOR / Kar keyfine ortak oldular

Kış sporları için en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Denizli Kayak Merkezi, ziyaretçi sayısı ile rekora koşuyor. Yeni sezonda bugüne kadar yaklaşık 50.000 kişinin geldiği merkezi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların kar keyfine ortak oldu.

DENİZLİ KAYAK MERKEZİ REKORA KOŞUYOR

Kar keyfine ortak oldular

Kış sporları için en çok tercih edilen mekanlardan biri olan Denizli Kayak Merkezi, ziyaretçi sayısı ile rekora koşuyor. Yeni sezonda bugüne kadar yaklaşık 50.000 kişinin geldiği merkezi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların kar keyfine ortak oldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği en önemli projelerden biri olan Denizli Kayak Merkezi, ziyaretçi sayısı ile rekora koşuyor. Son dönemde kış sporları için en çok tercih edilen mekanlardan biri olan ve Türkiye'nin 4 bir tarafından ziyaretçi ağırlayan Denizli Kayak Merkezi'ni yeni sezonda şimdiye kadar yaklaşık 50 bin kişi tercih etti. Türkiye'nin birçok kentinden gelen amatör ve profesyonel kayakçılar ile snowboard yapmak isteyenleri ağırlayan tesis 7'den 70'e karla buluşmak isteyen vatandaşlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hafta sonu güzel havayı fırsat bilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da kayak merkezini ziyaret etti.

Çocuklarla eğlendiler

Vatandaşların kar keyfine ortak olan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, burada sevgi gösterileri ile karşılandı. Denizli Kayak Merkezi'nden çok memnun olduklarını belirten vatandaşlar, tesisi kente kazandıran Başkan Zolan'a teşekkür etti. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, kızak alanında kayan çocukların kızaklarını itmesi renkli görüntülere sahne oldu. Ziyaret sırasında vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Zolan çifti daha sonra telesiyej ile M3 zirvesine çıktı. Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ücretsiz kayak kursu verdiği küçüklerle de bir araya gelerek başarılar diledi.

"Denizlimiz artık kış turizminde de söz sahibi"

Başkan Osman Zolan, Denizli Kayak Merkezi'ne olan yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını belirterek, tesisin kısa sürede büyük yol kat ettiğini, son dönemde ise kış sporları için en çok tercih edilen mekanlardan biri olduklarını söyledi. Denizli Kayak Merkezi'ndeki kristal kar kalitesinin dünyanın sayılı tesislerinde olduğuna vurgu yapan Başkan Zolan, "Amatör ve profesyonel tüm kayakçılara hitap eden toplam 13 km uzunluğunda pistlerimizle, saatte 2.500 kişinin taşınabileceği mekanik tesislerimizle, ziyaretçilerimizin günübirlik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak sosyal yapılarımızla sadece Denizli değil ülkemizin 4 bir tarafından gelen vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Havasıyla, pistleriyle ve tüm imkanları ile çok güzel bir tesisimiz var. Ege'nin en büyük kayak merkezine olan ilgi her geçen gün artıyor. Denizlimiz artık kış turizminde de söz sahibi" dedi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER