Denizli mahalle iftarlarında kenetleniyor
ACIPAYAMBüyükşehir geleneksel iftar sofrasını Murat dede’de kurduDenizli Büyükşehir Belediyesi iftar sofrası geleneğini Murat dede Mahallesi'ne taşıdı. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de misafir edeceklerini ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşerilerini saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na beklediklerini söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası geleneği Murat dede Mahallesi’nde kuruldu. Yeşilyurt Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftara AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve binlerce vatandaş katıldı. Mahalle sakinlerinin ramazanlarını tebrik eden Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte dua edip oruçlarını açtı. Milletvekili Ök burada yaptığı konuşmada tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik ederek bu güzel gecede kendilerini bir araya getiren Başkan Zolan’a teşekkür etti. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Denizli’yi ziyaret edeceğini kaydeden Milletvekili Ök, tüm vatandaşları saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na davet ederek, “Bugün Kadir Gecesi dualarımız kabul olsun, hep birlikte sağlıkla sıhhatle bayrama kavuşalım inşallah” dedi.
“Bu güzelliklerimiz artarak devam edecek”
Başkan Zolan ise, şöyle konuştu: “Allah’ıma hamdolsun, bizi yine iftar sofrasına buluşturdu. Bu güzelliklerimiz artarak devam edecek inşallah. Davetimizi kabul edip geldiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum. Bu gece çok özel bir gece. Bu gece bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi ve bu geceyi çok güzel bir şekilde geçirmek gerekiyor. Bu mübarek gece herkes için, şehrimiz için, ülkemiz için dua edelim. İşte 11 ili etkileyen bir afet yaşandı, Allah’ım tekrarından korusun. Orada ilk günden itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi ve devletimizin tüm kurumları seferber oldu. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz hala orada çalışıyor. Her gün orada da iftar ve sahur yemeği veriyoruz” diye konuştu. 19 Nisan Çarşamba günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Denizli’de misafir edeceklerini ifade eden Başkan Zolan, tüm hemşerilerini saat 16.30’da 29 Ekim Bulvarı’na beklediklerini söyledi. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Zolan, tüm vatandaşlara şeker tadında bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.