Denizli, Mart ayının ortasında yağan karla beyaza büründü
ACIPAYAMDenizli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan ve ilçeleri beyaza bürüyen kar, Mart ayında kartpostallık görüntü oluşturdu.
Kışı az yağışlı ve kurak geçiren Denizli’de, Mart ayının gelmesiyle tekrar kar yağışı başladı. Kentin merkezinde sabahın erken saatlerinde yağış etkisini gösterdi, yüksek kesimde bulunan ilçelerde ise kar yağışı hakim oldu. Bu ilçelerden biri olan Çameli, kar yağışını en çok alan noktalar arasında yer aldı. Sabahın erken saatlerinde kalkan vatandaşlar beklenmedik kar manzarasıyla hayrete düşerken, araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Hazırlıksız oldukları için yolda gitmekte güçlük çeken araçlar, sisinde etkisiyle zaman zaman duraksamak zorunda kaldı.
Karın tadını çıkaran ise her zaman ki gibi çocuklar oldu. Kartpostallık görüntülerin oluştuğu noktalarda vatandaşlar fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi.
İlginizi Çekebilir
Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı
Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.
Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi
Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.
Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı
Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.
Oğul tutuklandı, annesi yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yatalak annesini darp ederek komalık eden şizofreni hastası oğlu, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması devam annenin, hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Zamanında müdahale edilmeyen menisküs yırtıkları kalıcı hasara yol açabiliyor
Menisküs yırtıklarında erken teşhis ve tedavinin önemine dikkat çeken Denizli Özel Egekent Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Özdemir Öztekin, "Erken tanı, dizdeki kalıcı hasarların ve kireçlenmenin önlenmesinde kritik rol oynar" dedi.
Saman yüklü kamyonun tehlikeli yolculuğu kamerada
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde saman yüklü kamyonun tehlikeli ilerleyişi kameralara yansıdı.