Denizli OSB’de ILO Ofisi İŞMEP programı tanıtım konferansı gerçekleştirildi
ACIPAYAMDenizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliğinde yürütülen İşyerinde Mesleki Eğitim ve Gelişim Programı (İŞMEP) tanıtımı Uluslararası Çalışma Örgütü yetkililerinin katılımıyla Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürü Ahmet Taş, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Proje Koordinatörü Vekili Varol Dur, PAÜ Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz, İl Göç İdaresi Müdürü Abdullah Yılmaz, ILO İŞMEP Program Koordinatörü Emine Badem Gülekçi, ILO Denizli İŞMEP Program Danışmanı Bahar Bostan, Denizli İşkur İl Müdür Yardımcısı, Honaz İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Yılmaz, Honaz İlçe SGK Müdür Yardımcısı, Honaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü ile şirketlerin İşveren Temsilcilerinin ve İşletme İnsan Kaynakları Müdürlerinin katıldığı konferansta Denizli İLO Ofisi İŞMEP Proje Koordinatörü Hakkı Öztürker, Saha Koordinatörü Işıl Elif Arslan, Eğitim Koordinatörü Süleyman Tepeli ve Saha Asistanı Muhammed Elemar’da hazır bulundu.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmalarına geçildi. Konferansın açılış konuşmasını Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Proje Koordinatörü Vekili Varol Dur yaptı. Ardından Denizli İl Göç İdaresi Müdürü Abdullah Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Oğuz Karadeniz ve Denizli İLO Ofisi Saha Koordinatörü Işıl Elif Arslan konuşma ve sunumlarını gerçekleştirdiler. “Kayıtlı İstihdama Geçiş” ve “İŞMEP Tanıtım” sunumlarının akabinde konferansın soru ve cevap bölümüne geçilerek katılımcıların sorularına cevaplar verildi. Dilek ve temennilerin ardından yoğun bir katılım ve ilgiyle takip edilen Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ILO Ofisi İŞMEP tanıtım konferansı sona erdi.
İlginizi Çekebilir
Boşandığı eşinin sokak ortasında boğazı kesen eski kocaya müebbet talebi
Denizli'de boşandığı eski eşinin sokak ortasında boğazını keserek öldürülen, erkek arkadaşının ise şah damarını kesen eski koca hakkında müebbet hapis cezası talep edildi. Cinayetin güvenlik kamerası kayıtlarının izlendiği ilk duruşmada, zanlı kendini "Kendimi kaybettim" sözleriyle savundu.
Denizlili Lösemi tedavisi gören çocukların yeni yıl hayalleri gerçeğe dönüşüyor
LÖSEV, lösemi ve kanser tedavisi gören çocukların yeni yıl dileklerini gerçeğe dönüştürmek amacıyla "Dilek Topla Benim İçin" kampanyasını hayata geçiriyor. Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yürütülen kampanya için ve bu yıl Denizli’de açılan ofisin de kutlamasını kapsayan anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi.
Denizlili 3 firma bakanlığın ifşa listesine girdi
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayımladığı son denetim sonuçlarında Denizli'den 3 firma yer aldı. Yapılan kontrollerde, takviye edici gıdalarda ilaç etken maddesi ile piliç sucuk ürünlerinde mevzuata aykırı içerik kullanımı tespit edildi.
Denizli’de piyasa değeri 3 milyon TL olan kaçak mala el konuldu
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen kaçakçılıkla mücadele operasyonu sonucunda yaklaşık piyasa değeri 3 milyon TL olan otomobil parçası ele geçirildi.
Servis şoförünün dikkati faciayı önledi, işçiler saniyelerle yanmaktan kurtuldu
Denizli’de Organize Sanayi Bölgesindeki bir firmanın işçilerini taşaıyan servis şoförünün dikkati faciayı önledi. Dumanları fark ederek aracı yol kenarına çeken şoförün işçileri tahliyesinin hemen ardından servis alev topuna döndü.
Karşı şerdi geçerek takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti
Denizli'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil karşı şeride geçti. Hızla karşı şerit refüjlerini çarpan otomobil takla attı. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.