© Haber Acıpayam 2022

Denizli Ülkü Ocaklarından anlamlı hareket

 Denizli Ülkü Ocakları, sabah namazının ardından il genelinde eş zamanlı olarak, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da yer aldığı siftah zarflarını yaklaşık 2 bin esnafa dağıttı.
Denizli Ülkü Ocakları üyeleri, Ahilik Haftasında farkındalık oluşturmak amacıyla, ilçelerle birlikte eş zamanlı olarak yaklaşık 2 bin esnafa, içerisinde Ahilik Haftası kutlama mesajının da bulunduğu siftah zarflarını, dükkan kapılarının altından içeriye bıraktı. İşyerlerini açan esnaflar, kapının altından bırakılan zarfı görünce şaşkınlık içerisinde kaldı. Çok sayıda esnaf, zarfın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak Denizli Ülkü Ocağı üyelerine teşekkür etti.
Ahilik haftasında bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyleyen Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Aydınlı, “İl ve ilçe teşkilatlarımızla eş zamanlı bir şekilde sabah namazının ardından yaklaşık 2 bin esnafımıza içerisinde Ahilik Haftası mesajı da bulunan siftah zarfı dağıttık. Bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Ülküdaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Gönülden kutluyorum”
Ahiliğin, yüzyıllardır esnaf ve sanatkarımızda vücut bulduğunu belirten Aydınlı, “Doğru ve dürüst ticaretin, üretmenin ve paylaşmanın adı, aynası olan ahilik, yüzyıllardır esnaf ve sanatkarımızda vücut bulmuştur. Hem ticari hem de toplumsal rolü büyük olan esnaf ve sanatkârımızın birlik ve beraberliğinin hiç bozulmamasını diliyor, Ahilik Haftasını gönülden kutluyorum. 13. Yüzyıldan beri süregelen, meslek ahlakı bilinciyle toplumun ve ekonominin omurgası olan ahilik kültürü daha yüzyıllarca birlik ve beraberliği bozulmadan devam edecektir. Ekonomimizin can damarı, kardeşliğin ve cömertliğin aynası olan esnaf ve sanatkarımızın Ahilik Hafta’sını kutluyor, bereketli ve hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

TÜM HABERLER