Denizli’de 14 kişiye borç para vererek mağdur eden 3 şüpheli tutuklandı
ACIPAYAM Denizli’de bankaların kara listesinde bulunduğundan dolayı kredi kullanamayan zor durumdaki kişilere borç para vererek açık senet imzalatan ve borçlarını ödemelerine rağmen 14 kişiyi tehdit ederek tefecilik yapan şüphelilere Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri operasyon düzenledi. Tefecilik ve yağma yapan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
Denizli’nin Çameli ilçesinde 13 Ocak 2021 Çarşamba günü tefecilik yaparak haksız kazanç elde etmek suretiyle vatandaşları mağdur eden şüphelilere ve organizasyonlara yönelik Çameli Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Ekonomik olarak zor durumda olan, bankaların kara listesinde bulunduğundan dolayı kredi kullanamayan kişilere, faiz karşılığında borç para verdikleri ortaya çıktı. Bunun karşılığında açık senet aldıkları ve borcun ödenmesine rağmen senetleri geri vermedikleri tespit edildi. Mağdur kişiler bedeli ödenmiş senetlere icra takibi başlatan şüpheliler, borcun tahsil edilmesi için 14 vatandaşın tehdit edilerek mağdur edildiği öğrenildi.
İkamet ve işyerlerinde çok sayıda çek, senet ele geçirildi
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık, Mali ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri bilgiler doğrultusunda şüphelileri tespit ederek yakalanmalarına yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda, suçta kullanılan çok sayıda çek, senet, takip dosyası ve doküman ele geçirildi.
Tefecilik ve yağma suçlarından 3 şüpheli tutuklandı
Tefecilik ve yağma suçlarından gözaltına alınan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Adliyede ki işlemlerinin ardından 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edildi.
İlginizi Çekebilir
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.
Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması
Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.