© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de 194 kadın ve 200 erkek bilek güreşinde yarışıyor

Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler-A Grup müsabakaları Denizli’nin ev sahipliğinde başladı. 29-30 Aralık 2022 tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalara 11 ilden toplam 394 sporcu katıldı.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen Bilek Güreşi Gençler-A müsabakaları başladı. 29-30 Aralık 2022 tarihlerinde 11 farklı ilden 194 kadın, 200 erkek olmak üzere toplam 394 sporcunun katıldığı müsabakaların seremonisi tüm sporcuların katılımıyla gerçekleşen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başladı. Bilek Güreşinde Türk sporunun yıldız adayları buluşuyor. 11 farklı şehiren 394 sporcunun sırayla sahne alacağı maçlara tüm sporseverler davet edildi.

“Spor branşlarını desteklemeye devam edeceğiz”
Açılış seremonisinde konuşan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Okul sporları bilek güreşi yarışmalarına ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Her geçen gün bilek güreşi branşına ilginin arttığını gözlemliyoruz. Gelişmekte olan spor branşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Yarışmalara katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dilerim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

Çameli'nde bir hafta sürecek festival coşkusu başladı

Denizli'nin Çameli ilçesinde, 7 gün boyunca bir birinden farklı etkinliklerle sürecek olan 9. Çameli Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali büyük bir heyecan ve katılımla başladı.

Kişiye özel tarama yöntemleri ve hasta takibi kanserde hayat kurtarıyor

Kanser vakalarında hastaya özel tarama ve risk profili oluşturulmasının tedaviyi başarıya ulaştırdığını belirten Denizli Özel Egekent Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Bilge, "Hasta takibi, yalnızca tedavinin başarısını değil, hastanın yaşam kalitesini de doğrudan etkiler" dedi.

Tavanı çöken Denizli Devlet Hastanesinin bir katı kullanıma kapatıldı

Sağlam değildir raporuna rağmen yeni Denizli Şehir Hastanesi inşaatının tamamlanmasına kadar faaliyetine devam eden Denizli Devlet Hastanesini B blokun tavanı çöktü. Katta bulunan hastalar tahliye edildi.

Reklam ajansı sahibi kazada yaşamını yitirdi

Denizli’de işletmelere sosyal medya reklam danışmanlığı hizmeti veren genç firma sahibi motosiklet ile yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Erken müdahale Denizli'nin ciğerlerini yanmaktan kurtardı

Denizli'nin Honaz ilçesinde çıkan orman yangında, 1,5 hektar alan zarar gördü. Orman ekiplerinin çok kısa sürede yaptığı kara ve hava müdahalesi sonucu 165 hektar saha yanmaktan kurtarıldı.

TÜM HABERLER