Denizli’de 2.7 milyarlık ödeneğin 1.5 milyarlık kısmı harcandı
ACIPAYAMDenizli’de 2022 yılında hayata geçirilmesi planlanan 308 proje için ayrılan 2.7 milyar TL’lik ödeneğin 1.5 TL’lik kısmının harcandığı bildirildi.
Denizli İl Koordinasyon Kurulu 2022 yılı 3. Toplantısı, Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik konferans salonunda düzenlenen toplantıya kaymakamlar ve ilçe belediye başkanları ile yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.
Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, toplantının açılışında yaptığı konuşmada; “İlimizde 2022 yılı ilk dokuz ayında 18 yatırımcı kuruluşumuzun programında 308 adet proje mevcuttur. Bu projelerden 27 adedi bitirilmiş, 174 adedi ise devam etmektedir. 31 adet proje ihale aşamasında olup, 72 adet projeye ise çeşitli nedenlerle başlanılamamıştır, 4 proje ise tasfiye edilmiştir. Programdaki 308 projenin 104’ü tarım, 65’i DKH, 53’ü ulaştırma, 37’si eğitim, 19’u sağlık, 11’i enerji, 9’u imalat, 8’i turizm ve 2’si konut sektörlerine aittir.
İlimiz genelinde 2022 yılı ilk 9 ayında ayrılan 2 milyar 757 milyon TL ödeneğin 1 milyar 574 milyon TL’si harcanarak yüzde 40 nakdi, yüzde 39 fiziki gerçekleşme sağlanmıştır. Yatırımcı kuruluşlarımıza ilimizde gerçekleştirdikleri yatırımlarda gösterdikleri gayret nedeniyle teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.
Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu konuşmasının ardından ilgili kurumların bölge ve il müdürleri sunumlarını gerçekleştirerek, yatırımlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
İlginizi Çekebilir
Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü
Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı
Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.