Denizli’de 3 çocuk annesi kayboldu
ACIPAYAMDenizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşayan evli ve 3 çocuk annesi kadından dünden bu yana haber alınamadığı belirtildi.
Edinilen bilgiye göre; Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi Gazeteciler Sitesi’nde ikamet eden Nihal Doğan (38) isimli kadından dün saat 15.00’dan itibaren haber alınamıyor. Hayatından endişe duyan aile, tüm aramalarına rağmen ulaşamadığı Doğan için, bütün hastanelere başvurdu. Hastanelerden de sonuç alamayan aile polise kayıp ihbarında bulundu.
Kayıp, 3 çocuk annesi Nihal Doğan’ın eşi Mustafa Doğan, “21 yıllık evliyiz daha önce böyle bir şey yapmadı. Sabah kalktık çocuklarla kahvaltı yaptıktan sonra çocuklar okula gitti. Daha sonra bizler biraz daha istirahat ettik. Sonrasında eşim hatime gideceğini söyledi. Bende camiye gideceğimi söyleyerek arabayla beraber gittik. Arabayı ona bıraktım. Daha sonra eve gelmiş, arabayı eve bırakmış sonra evden çıkmış. En son saat 15.10’da whatsapp grubuna mesaj atmış, ondan sonra telefonuna ulaşılamadı. Her yeri aradık bulamadık. Hayatından endişe duyuyoruz. Aramızda herhangi bir problem yoktu” dedi.
Aile, 3 çocuk annesi Nihal Doğan’ı görenlerin polise veya 0 535 793 21 90 nolu telefon numarasına bilgi vermelerini istendi.
İlginizi Çekebilir
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.