Denizli’de 688 farklı asayiş olayında 631 şüpheli gözaltına alındı
ACIPAYAM Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde 48 bin 315 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan 144 kişi yakalanırken, 688 farklı asayiş olayında ise 631 şüpheli gözaltına alındı.
Denizli’de polis ekipleri tarafından 11 İle 17 Ekim 2021 tarihleri arasında yapılan rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 48 bin 315 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranması olan 144 şüpheli yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalama kararı olan 127 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 80’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yapılan çalışmalarda; 7 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 4 adet kurusıkı tabanca, 2 adet fişek, 1 adet bıçak, 4 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı bisiklet, 2 adet çalıntı akü, 1 adet çalıntı cep telefonu ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 670 TL para ele geçirildi.
Öte yandan, kent genelinde meydana gelen 688 farklı asayiş olayında ise 631 kişi gözaltına alınırken 8 şüpheli tutuklandı
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.