Denizli'de aranan 114 kişi tutuklandı
ACIPAYAMDenizli'de aranan 114 kişi tutuklandı
Denizli'de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 185 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 23 bin 250 kişi sorgulanırken, aranması olan 114 şahıs tutuklandı.
Denizli'de gerçekleştirilen denetimlerde 24 Nisan ile 1 Mayıs 2023 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 185 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 23 bin 250 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Denetimlerde bir kahvehanede kumar oynayan 13 kişiye 52 bin 715 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 114 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 16 ayrı adreste bulunan toplam 184 apart dairesi ile 3 araç kiralama şirketi kontrol edilip, 1 apart yetkilisine KBS sistemine bağlanmamaktan 59 bin 704 TL, 1 apart yetkilisine KBS sistemine bildirimde bulunmamaktan 59 714 TL olmak üzere toplam 119 bin 418 TL idari para cezası uygulandı.
Yapılan çalışmalar neticesinde;4 adet tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 49 adet tabanca fişeği, 8 adet bıçak, 2 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı kontak anahtarı, 1 adet çalıntı dizüstü bilgisayar, 1 adet çalıntı cep telefonu, 10 adet dolu kartuş, 2 adet çalıntı bluetooth kulaklık, 1 adet çalıntı traş makinası, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 13 bin 370 TL para ve çeşitli oyun malzemeleri ele geçirildi.
İlginizi Çekebilir
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.
Acıpayam Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından 2024-2025 eğitim öğretim yılı Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.