© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de aranan 80 şahıs tutuklandı

Denizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 223 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 37 bin 985 kişi sorgulanırken, aranması olan 80 şahıs tutuklandı.
Denizli’de gerçekleştirilen denetimlerde 16 ile 22 Ocak 2023 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 223 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 37 bin 985 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Denetimlerde bir apart dairesinde fuhuş olayına karışan 2 kişiye toplam 7 bin 830 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca 2 kişiye ‘Fuhşa teşvik ve aracılık etmek’ suçundan adli işlem yapıldı. İki kıraathanede yapılan denetimde kumar oynadığı tespit edilen toplam 4 kişiye 16 bin 220 TL idari para cezası uygulanarak, 1 kişiye ‘Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama’ suçundan adli işlem yapıldı. İki umuma açık eğlence yerinde yapılan denetimde 4 kadının konsomatris olarak çalıştığı tespit edilerek işlem yapıldı.

Apart yetkilisi 1 kişiye 29 bin 852 TL idari para cezası
1774 sayılı kimlik bildirme kanunu çerçevesince geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 8 ayrı adreste bulunan toplam 122 apart dairesi kontrol edilerek, 1 apart yetkilisine Kimlik Bildirme Sistemine (KBS) bağlanmadığından 29 bin 852 TL idari para cezası uygulandı. Dört araç kiralama şirketi denetlendi.

80 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı
Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 80 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 4 adet tabanca, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet av tüfeği, 16 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, 1 çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet,10 adet çeşitli markalarda cep telefonu ve 1 adet dizüstü bilgisayar, 1 adet kaynak makinası,1 adet spiral, 2 adet matkap, 1 adet kombi, lazer terazi, kumar oyununda kullanıldığı tespit edilen 900 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin 2025 Temmuz ayı asayiş verileri açıklandı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun tarafından açıklanan 2025 Temmuz ayı asayiş verilerine göre kentte bir önceki yılın aynı ayına göre malvarlığına karşı işlenen suç oranlarında yüzde 17,5 azalma yaşandığı görüldü. Kentteki trafik denetimlerinde ise 161 bin 810 araç denetiminin yapıldığı, farklı ihlallerden 736 sürücü belgesine el konulduğu belirtildi.

Serinlemek için gölete giren koca öldü, eşi son anda kurtarıldı

Denizli'nin Buldan ilçesinde eşi ile serinlemek için gölete giren adamın kaybolması üzerine yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedeni ulaşıldı. Onu yardım etmek isteyen eşi ise balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

TÜM HABERLER