© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de ‘Bi Hareketine Bakar Hayat’ trafik uygulaması

İçişleri Bakanlığı tarafından yurt genelinde aynı anda gerçekleştirilen “Bi Hareketine Bakar Hayat” kampanyası kapsamında, Denizli’de Vali Ali Fuat Atik ve protokolün katılımıyla trafik denetimi gerçekleştirildi.

Denizli’de İçişleri Bakanlığınca trafik güvenliğine dikkat çekmek amacıyla başlatılan “Bi Hareketine Bakar Hayat” projesi kapsamında vatandaşa bilgilendirme yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Üniversite Caddesi’nde gerçekleştirilen trafik denetleme uygulamasında araç sürücülerine ve yolculara emniyet kemeri kullanımının önemi hatırlatılarak onlara broşür verildi. Durdurulan sürücülerle tek tek sohbet ederek uyarılarda bulunan Vali Atik, etkinliğin sonunda İl Emniyet Müdürü Yıldız ile birlikte aracına binip emniyet kemerini takarak “Hayat bir hareketinize bakar” mesajını yineledi.

Trafikte emniyet kemeri takmanın yalnızca tek bir hareket gerektirdiği ve birçok kazada hayat kurtardığı vurgulanan uygulamaya Vali Ali Fuat Atik, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutan V. J. Alb. Levent Güldoğuş katıldı.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER