Denizli’de deprem acil yardım toplantısı gerçekleştirildi
ACIPAYAMGençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Pamukkale Sağlık İlçe Müdürlüğü ortaklığında deprem acil yardım toplantısı gerçekleştirildi.
Deprem bölgesinden gelen ve depremden etkilenmiş vatandaşlara destek hedefli gerçekleştirilen deprem acil yardım toplantısına Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünü temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Denizli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bici, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman ile Denizli Pamukkale İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayşe Erdoğan’ın katıldı. Depremden etkilenen vatandaşlar için kurumlar arası etkin iletişimin sağlanabilmesi ve sürdürülebilmesi hedefiyle düzenlenen toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selçuk Yüksel tarafından; Pamukkale Üniversitesi olarak afet ve acil durum koordinasyonun sağlanabilmesi için gerekli desteğin sağlanacağı ve tüm eksikliklerin giderilmesi için büyük gayret gösterileceği belirtildi.
Toplantıda ayrıca Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Özdel ile Aile Hekimliği, Ruh Sağlığı ve Hastalıkları gibi alanlarda depremzede vatandaşlar için gerekli tüm sağlık desteğinin sağlanması için görüşmelerin gerçekleştirileceği ve ayrıca Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezince de gerekli sağlık desteğinin sağlanması için çalışmaların başlatılacağı belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Denizlispor susuz kaldı
59 yıllık tarihinde ilk kez amatör lige düşen Denizlispor’da, yabancı futbolcuların alacağı yüzünden FİFA tarafından verilen 12 puan silme cezasının ardından şimdide su sıkıntısı yüzünden antrenman sahası kurumaya başladı.
Tavas Belediyesi araç filosunu geliştiriyor
Denizli’nin Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, temizlik hizmetlerinde kullanılacak iki yeni araçla belediye araç filosunu geliştirdiklerini belirtti.
Evinin bahçesinde 290 kök kenevir yetiştiren tacir tutuklandı
Denizli’de polisin düzenlediği narkotik operasyonunda, evin bahçesinde ekili 290 kök Hint kenevir bitkisi, 904 gram esrar maddesi ele geçirilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Denizli’de şehir içi ulaşıma zam geldi
Denizli’de toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Denizli Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) aldığı kararla belediye otobüsü, minibüs ve abonman kart ücretlerine zam yapıldı. Yeni tarifeler 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olacak.
Pamukkale Üniversite Hastanesi çalışanları 2. kez iş bıraktı
Denizli Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesinde görevli bir grup sağlık çalışanı, eşit çalışma şartları ve eşit ücret talebiyle 2 saatliğine 2'inci kez iş bırakma eylemi gerçekleştirdi
Keneyi erken fark etmek hayat kurtarıyor
Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması vakalarında artış olduğuna işaret eden Denizli Özel Tekden Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Tunç Aydın, "Keneyi fark eder etmez en yakın sağlık kuruluşuna başvurun. Unutmayın, erken fark etmek hayat kurtarır" dedi.