© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de ekmeğe büyük bir zam beklenmiyor

mhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından buğday taban fiyatının desteklemeyle birlikte 9.50 lira olarak açıklanmasının ardından gözler fırınlara çevrildi.

Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından buğday taban fiyatının desteklemeyle birlikte 9.50 lira olarak açıklanmasının ardından ekmek fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı tartışma konusu oldu.

200 gram ekmeğin halen 5 TL’den satılmaya devam ettiği Denizli’de çok yüksek oranlarda ekmek zammının yapılmayacağına dikkat çeken Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Yükselen döviz kuru, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak ara zam, artan un ve girdi maliyetleri yüzünden Denizli’de ekmeğe zam yapılması gündemimizde. Bu zam mümkün olduğunca İstanbul’daki gibi ekmeğin 10 TL’den satılması şeklinde olmayacak. Şuan Denizli’de üyelerimiz tarafından üretilen 200 gramlık ekmek 5 TL’den satılıyor. Yapılan zamlar, artan maliyetleri de göz önüne alarak halkımızın alım gücüne de dikkat ederek ekmekte yeni bir fiyat belirlemesi yapılacak. Ekmek teki fiyat artışını makul seviye de tutacağız. Ancak üyelerimizi de korumamız gerekiyor. İl merkezde toplam 40 işletmemiz tarafından 4 adet tünel sanayi sistemli olmak üzere 50 ekmek üreten fırınımız bulunuyor. Zincir ve Gross marketler dahilinde fırınlarda günde 500 bin adetten fazla ekmek üretiliyor. Bu arada en fazla ekmek israfının 1 düşürüldüğü kentlerin başında da Denizli geliyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER