© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de ekmeğe büyük bir zam beklenmiyor

mhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından buğday taban fiyatının desteklemeyle birlikte 9.50 lira olarak açıklanmasının ardından gözler fırınlara çevrildi.

Denizli’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tarafından buğday taban fiyatının desteklemeyle birlikte 9.50 lira olarak açıklanmasının ardından ekmek fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağı tartışma konusu oldu.

200 gram ekmeğin halen 5 TL’den satılmaya devam ettiği Denizli’de çok yüksek oranlarda ekmek zammının yapılmayacağına dikkat çeken Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, “Yükselen döviz kuru, Temmuz ayında asgari ücrete yapılacak ara zam, artan un ve girdi maliyetleri yüzünden Denizli’de ekmeğe zam yapılması gündemimizde. Bu zam mümkün olduğunca İstanbul’daki gibi ekmeğin 10 TL’den satılması şeklinde olmayacak. Şuan Denizli’de üyelerimiz tarafından üretilen 200 gramlık ekmek 5 TL’den satılıyor. Yapılan zamlar, artan maliyetleri de göz önüne alarak halkımızın alım gücüne de dikkat ederek ekmekte yeni bir fiyat belirlemesi yapılacak. Ekmek teki fiyat artışını makul seviye de tutacağız. Ancak üyelerimizi de korumamız gerekiyor. İl merkezde toplam 40 işletmemiz tarafından 4 adet tünel sanayi sistemli olmak üzere 50 ekmek üreten fırınımız bulunuyor. Zincir ve Gross marketler dahilinde fırınlarda günde 500 bin adetten fazla ekmek üretiliyor. Bu arada en fazla ekmek israfının 1 düşürüldüğü kentlerin başında da Denizli geliyor” dedi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER