© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi

Denizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 49 bin 274 kişi sorgulandı.

Denizli’de gerçekleştirilen denetimlerde 7 ile 13 Mart 2022 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 274 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 49 bin 274 kişinin GBT, HES kodu ve UYAP sorgulamaları yapıldı. 4 Kahvehane ve 3 dernek lokalinde yapılan kontrollerde, 1 kahvehane ve 1 dernek lokalinde toplam 7 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. 7 kişiye toplam 12 bin 733 TL idari yaptırım cezası uygulandı. 2 kişiye ise “Kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamak” suçundan adli işlem yapıldı. 2 Fuhuş olayında toplam 7 kişiye “Fuhuşa teşvik etmek ve aracılık” suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca 3 kişiye 3 bin 513 TL idari para cezası uygulanırken, yabancı uyruklu 1 kadın ise sınır dışı edilmek üzere ilgili birime sevk edildi. Bir içkili mekanda yapılan denetimde canlı müzik belgesinin olmadığı tespit edilerek, gerekli idari işlem yapıldı.

121 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı
Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 121 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği, 2 adet kurusıkı tabanca, 4 adet bıçak, 1 adet çalıntı motosiklet, 28 adet fişek, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 9 adet hırdavat malzemesi, 2 adet çalıntı akü, 1 adet altın zincirli gerdanlık, 1 adet pırlanta yüzük, 1 çift altın küpe, 1 adet kol saati, 1 adet televizyon, 140 kilogram ağırlığında hurda malzeme ve kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 50 TL para ele geçirildi.

4 apart yetkilisine ve 1 araç kiralama şirketine toplam 135 bin 423 TL idari para cezası
Geçici konaklama yerlerine ve kiralık araç firmalarına yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde 8 ayrı adreste bulunan toplam 170 apart dairesi ve 6 araç kiralama firması kontrol edildi. Denetimler sonucunda 4 ayrı apart yetkilisine “Kimlik Bildirim Sistemine” dahil olmamaktan toplamda 107 bin 144 TL, 1 araç kiralama şirketine ise “Kiralık Araç Bildirim Sistemine” dahil olmamaktan 28 bin 279 TL idari para cezası uygulandı. Toplamda 135 bin 423 TL idari para cezası uygulandı.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER