Denizli’de ki vaka sayısı açıklandı
ACIPAYAM Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden Denizli’de 8 ile 14 Şubat 2021 arasındaki vaka sayısının 100 bin kişiden 32.52'sinin olduğunu açıkladı.
Son toplantısında illerde oluşan vaka sayılarını açıklayacağını söyleyen Bakan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından açıklama yayımladı. Bütün illerin vaka sayısını 100 bin üzerinden değerlendiren harita paylaşan Bakan Koca, 8 ile 14 Şubat arasında olan vakaları açıkladı. Bu sonuçla beraber Denizli’de vaka sayısı 100 bin kişide 32.52 olduğu görüldü. Bakan Koca yaptığı açıklamada, “Son basın toplantımızda illerimizdeki vaka sayısını paylaşacağımızı belirtmiştim. Bundan sonra her hafta başında 7 günün vaka sayısını ilan edeceğiz. Yerinde karar dönemindeyiz” dedi.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.