© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de kısıtlamalarda sokağa çıkan gence 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı

Denizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde denetimler kapsamında vatandaşlar ve sürücüler kontrol edildi. Korona virüs tedbirleriyle birlikte saat 20.00 itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlamasında paket servisçilerden, işçilere kadar tek tek sorgulama gerçekleştirildi.

Denizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri cadde ve sokaklarda denetim gerçekleştirdi. Hafta sonları saat 20.00 ile 10.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 23 Kasım 2020 Pazartesi günü 05.00’te sona ermesi ile birlikte 31 Aralık 2020’ye kadar devam edecek kısıtlamalar devam edecek. Kısıtlamalardan sadece üretim, imalat, ve tedarik zincirlerinde çalışanlar muaf tutulurken, bazı dükkanlar paket servisi yapmaya devam edeceği belirtildi. Denizli’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve kentin işlek polis ekipleri, tedbirler kapsamında denetimlerini gerçekleştirdi. Sokakta bulunan vatandaşlar, araçlar ile sürücüler kontrol edilirken genellikle paket servis, sağlık çalışanları ve görevliler olarak çıktı. Bir işletme sahibi ise dükkanını kapattığını ve eve gittiğini söyledi.

Öte yandan, sokağa çıkma kısıtlamasında 28 yaşındaki genç C.H., hava almak için çıktığının evinin ise yakın olduğunu söyledi. Polis ekipleri, C.H'ye İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 150 TL idari para cezası uyguladı.

İlginizi Çekebilir

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

Başkan Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs mesajı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Çavuşoğlu, “Barışın, kardeşliğin, adaletin ve dayanışmanın hüküm sürdüğü bir gelecek özlemiyle, şehrimizin daha güzel yarınlarını işçi ve emekçi kardeşlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Büyükşehir otobüsleri EKPSS’ye gireceklere ücretsiz

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri 28 Nisan 2024 Pazar günü EKPSS'ye girecek memur adayları, refakatçileri ve sınav görevlileri için ücretsiz olacak.

Yeşilçam filmlerinden esinlenen eserler görücüye çıktı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Buldan Meslek Yüksekokulu (Buldan MYO) Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinin Geleneksel Konut Mimarisi Dersi kapsamında yaptıkları çalışmalar, Yeşilçam Filmleri Üzerinden Mekan Okuma Sergisiyle Buldan Beyler Konağında ziyarete açıldı.

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü’nden Başkan Çavuşoğlu’na ziyaret

CHP Merkezefendi İlçe Örgütü, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevlerinde başarı ve kolaylıklar diledi. Başkan Çavuşoğlu ziyarette, “Denizli’nin geleceği için hep beraber güzel işlere imza atacağız” dedi.

TÜM HABERLER