Denizli'de kısıtlamalarda sokağa çıkan gence 3 bin 150 TL cezai işlem uygulandı
ACIPAYAMDenizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının ikinci gününde denetimler kapsamında vatandaşlar ve sürücüler kontrol edildi. Korona virüs tedbirleriyle birlikte saat 20.00 itibariyle başlayan sokağa çıkma kısıtlamasında paket servisçilerden, işçilere kadar tek tek sorgulama gerçekleştirildi.
Denizli’de korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ve asayiş ekipleri cadde ve sokaklarda denetim gerçekleştirdi. Hafta sonları saat 20.00 ile 10.00 saatleri arasında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 23 Kasım 2020 Pazartesi günü 05.00’te sona ermesi ile birlikte 31 Aralık 2020’ye kadar devam edecek kısıtlamalar devam edecek. Kısıtlamalardan sadece üretim, imalat, ve tedarik zincirlerinde çalışanlar muaf tutulurken, bazı dükkanlar paket servisi yapmaya devam edeceği belirtildi. Denizli’de 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve kentin işlek polis ekipleri, tedbirler kapsamında denetimlerini gerçekleştirdi. Sokakta bulunan vatandaşlar, araçlar ile sürücüler kontrol edilirken genellikle paket servis, sağlık çalışanları ve görevliler olarak çıktı. Bir işletme sahibi ise dükkanını kapattığını ve eve gittiğini söyledi.
Öte yandan, sokağa çıkma kısıtlamasında 28 yaşındaki genç C.H., hava almak için çıktığının evinin ise yakın olduğunu söyledi. Polis ekipleri, C.H'ye İl Umumi Hıfzıssıhha Kanunu kapsamında 3 bin 150 TL idari para cezası uyguladı.
İlginizi Çekebilir
Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı
Denizli’de traktör ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada iki araçta kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
Kalp kriziyle aşıyı eşitlemek kamu sağlığına zarar verir
Aşıların kalp krizlerini artırdığı ve mRNA aşılarıyla kalp krizi arasında bir bağ kurulmasının bilimsel olarak yanlış olduğunu belirtildi.
Denizli’de berber ve kuaförler arasındaki haksız rekabetin önüne geçildi
Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı Yakup Güleç, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek bin 500 üyeyi yerli ve yabancı eğitmenlerle bir araya getirdiklerini belirtti.
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.