© Haber Acıpayam 2022

Denizli'de siyasiler oylarını kullandı

Denizli'de siyasiler oylarını kullandı

 Cumhurbaşkanlığı seçimi için 2. turda heyecan devam ederken, Denizlili siyasiler sandık başına giderek oylarını kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi Denizli’de de yoğun bir katılımla başladı. Denizli siyasileri de belirlenen noktalarda yerlerini alarak sandık başına geçti ve oylarını kullandı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan Servergazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki Kınıklı Esat Sivri Ortaokulu'nda, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Gerzele Hayırseverler Ortaokulu’nda, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’de Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oyunu kullandı.

Eşiyle birlikte oy kullanan Şeniz Doğan, "Güneşli bir pazar sabahında eşimle beraber vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Bu seçimin ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm hemşerilerimi demokratik sürece katkıda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Eşiyle birlikte oy kullanan Avni Örki da, "Büyük ve Güçlü Türkiye yolunda Türkiye Yüzyılı vizyonuyla milletin adamı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayetli liderliğinde aydınlık yarınlar için oyumuzu verdik. Ülkemize ve Aziz Milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise eşi ve kızı ile birlikte oy kullanarak, "Herkes ülkesine, vatanına, cumhuriyetine sahip çıkmak zorundadır. Milletimiz son sözünü söyleyecek inşallah. O söz de bize ve tüm siyasilere aslında emir boyutunda alınacak bir sözdür. Onun için millet ne diyorsa o. Oyumuzu kullandık. Vatana, millete hayırlı ve uğurlu olsun. Sonuçlar şehrimiz ve ülkemizi daha ileriye ve güzele ulaştırsın" şeklinde konuştu.


AK Parti Denizli Milletvekilimiz Şahin Tin de "Denizli Ticaret Odası Ahi Sinan İlkokulu’nda oyumuzu kullandık. Vatanımıza, milletimize ve Denizli’mize hayırlı olmasını diliyorum. Seçimlerin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki ülkemizin Türkiye Yüzyılı’na açılan kapısı olmasını temenni ediyorum" dedi.

İlginizi Çekebilir

BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN JET GES TALİMATI

Başkan Çavuşoğlu, Çivril GES’i yerinde inceledi “Her şeyin güzel ve iyi olacağı bir Denizli için beraber başaracağız”Göreve geldikten hemen sonra Çivril GES’in bir an önce faaliyete geçerek, Denizli ve Türkiye’ye katkı sağlaması için çalışan Başkan Çavuşoğlu, 31 Mart’tan bu yana projenin geldiği durumu paylaştı. Geçmişte yaşanan tüm aksaklıkları giderdiklerini ve tesisin 20 Haziran’da faaliyete başlaması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirten Başkan Çavuşoğlu, “Her şeyin güzel ve iyi olacağı bir Denizli için beraber başaracağız” dedi.

Girişimsel Radyoloji ile birçok hastalıktan ameliyatsız kurtulmak mümkün

Girişimsel Radyoloji konusunda bilgiler veren Özel Denizli Tekden Hastanesi Tanısal ve Girişimsel Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Nevzat Karabulut, “Cerrahi müdahaleye göre ciltte iz bırakmaz ve iyileşme süreci çok daha kısadır. Ayrıca, bu işlemler genellikle hastanede yatış gerektirmez ve hastalar normal günlük aktivitelerine daha hızlı dönerler” dedi.

Denizli’de dolu yağışı üzüm bağlarını vurdu

Denizli’de etkili olan dolu yağışı üzüm bağlarında zarara yol açtı.

Denizli’ye Mayıs ayında zirai don uyarısı

Denizli ve çevre illerde önümüzdeki Pazar gününden itibaren etkili olması beklenen zirai don hadisesine karşı uyarı yapıldı.

Dağıtılmayı bekleyen kargolar yangında kül oldu

Denizli’de MNG Kargo'ya ait dağıtım için bekleyen yüzlerce kargo paketi, bekletildikleri kamyonda çıkan yangında küle döndü.

Denizli’nin defne kokusu ABD ve Avrupa restoranlarına yayılıyor

Denizli mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektöründen 2023 yılında 41,6 milyon dolar değerinde ihracat gerçekleşti. Bu ihracat değerinin yüzde 17,5’lik kısmını ise defne yaprağı oluşturuyor. İlimizden 2023 yılında 7,3 milyon dolar defne yaprağı ihracatı yapıldı.

TÜM HABERLER