Denizli’de yaşlılara 3 günlük maaş izni
ACIPAYAM Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşların aylık ödemelerinin yapıldığı günlerde belirli saatlerde toplu taşıma araçlarını kullanmalarına izin verdi. Ayrıca resmi ve özel tüm anasıfları ve anaokullarında eğitime ara verildiğini açıkladı.
Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında korona virüs tedbirleri konusunda olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası yapılan açıklamada yeni kararlar açıklandı. Yapılan açıklamada 65 yaşını doldurmuş yaşlılık ve engelli maaşı alan vatandaşların aylık ödemelerinin yapıldığı 4, 7, ve 8 Aralık 2020 tarihlerinde en yakın PTT şubelerine giderek maaş almaları amacıyla sokağa çıkan vatandaşların toplu ulaşım araçlarını kullanmalarına izin verilecek. Sadece Aralık ayı ödeme tarihinde geçerli olacak olan iznin saatleri ise 10.00 ile 13.00 olarak açıklandı. Ayrıca yeni tedbirler kapsamında anasınıfı ve anaokullarının faaliyetlerine ara verildiği kararı düzeltildi. Bu kapsamda resmi ve özel tüm anasınıfı ve anaokullarının faaliyetlerine ara verildiği şeklinde düzenleme yapıldığı açıklandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.
Denizli’de fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu
Meteoroloji’nin kuvvetli rüzgar uyarısının ardından Denizli’de akşam saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli rüzgar, kent merkezinde ağaç devrilmelerine ve çatı uçmalarına neden oldu. Lüks bir aracın üzerine düşen ağaç maddi hasara yol açtı.
Meteoroloji Denizli için fırtına uyarısında bulundu
Meteoroloji, Denizli’de güney yönlerden esecek kuvvetli rüzgar ve fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar ve çatı uçmaları gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
Denizli’de yanıltıcı sosyal medya paylaşımına soruşturma
Köpeğe uygulanan şiddet içeren bir videoyu Denizli’de yaşanmış gibi sosyal medya hesabından paylaşan kişi hakkında soruşturma açıldı.
Mesaiye giden memurlar üzüm bağına uçtu; 25 yaralı
Denizli’den Buldan’da görev yapan memurları mesaiye yetiştirmek için yola çıkan servis, kontrolden çıkarak üzüm bağına uçtu. Kazada yaralanan 25 kişiden birisinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.