© Haber Acıpayam 2022

Denizli’de yaz spor okulları dolu dolu geçiyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 22 farklı branşta ücretsiz spor kursu verdiği Yaz Spor Okullarına yoğun ilgi gösteren 17 bin 404 Denizlili yaz spor kurslarında hem eğitim alıyor, hem de eğleniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlara ücretsiz spor kursu verdiği Yaz Spor Okulları tüm hızıyla sürüyor. Bu çerçevesinde 22 farklı spor branşında 7’den 70’e 17 bin 404 kursiyer atletizm, badminton, bale, basketbol, buz pateni, cimnastik, güreş, judo, karate, masa tenisi, nefes egzersizleri, okçuluk, pilates, satranç, step aerobik, tekvando, tenis, voleybol, yoga, yüzme, zumba ve zumba kids spor branşlarında hem eğleniyor hem de ilgili branşlar hakkında temel eğitimleri alıyor. Dolu dolu geçen yaz spor okullarına ise en çok çocuk, genç ve kadınlar ilgi gösteriyor. Geleceğin yeteneklerinin keşfedilmesine katkı sağlayıp, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında da önemli bir etken olan Yaz Spor Okulları’nda bu yıl yine yüzme kursları en çok ilgiyi görürken pilates, zumba, yoga, basketbol, voleybol, tenis, jimnastik ve tekvando başta olmak üzere 22 ayrı branşa da vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bir sonraki kurs kayıt tarihi 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında
Öte yandan özellikle çocukların ve gençlerin zihinsel ve bedensel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı koymak, ayrıca yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan Yaz Spor Okulları yeni dönem kayıtlarının 31 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında www.denizli.bel.tr adresinden online olarak yapılabileceği belirtildi.

"Spor kenti Denizli "
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için çalıştıklarını belirterek, spor kenti Denizli’ye yakışan bir anlayışla hizmet verdiklerini söyledi. Sadece çocukların değil gençlerin ve yetişkinlerin de yararlanabildiği 22 ayrı branşta ücretsiz spor kursu hizmeti verdiklerini söyleyen Başkan Zolan, "Spor hayatın kendisidir. Yenilmek de vardır, galibiyet de vardır. Spor disiplin, ekip ruhu, sağlık ve mutluluk demektir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak insanımızın daha sağlıklı ve mutlu olması için imkanlarımızı sonuna kadar sunmaya devam ediyoruz" dedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan her vatandaşın mutluluğu, sağlığı ve huzuru için çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu; "Denizli’mizi sporla, sanatla buluşturmak için her geçen gün daha güzele ve ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurslarımıza katılan herkese çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

Denizli’de jandarma uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor

Denizli’de İl Jandarma ekipler tarafından uyuşturucu ticaretinin önlenmesine yönelik düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Aynı zamanda adli makamlara sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Buldan’daki yangın bölgesinde kökler yanmaya devam ediyor

Denizli’nin Buldan ilçesinde yaşanılan orman yangınının söndürülmesinin ardından halk arasında dikme diye tabir edilen kökler için için yanmaya devam ediyor.

TÜM HABERLER