© Haber Acıpayam 2022

Denizlili Buse, triatlonda Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından 10-12 Haziran tarihleri arasında Ordu ilinde düzenlenen 2023 Triatlon Türkiye Kupası Yarışmaları hafta sonu tamamlandı.

3 gün süren organizasyonda 400'ün üzerinde sporcu yüzme, bisiklet ve koşu parkurlarında mücadele verdi. Yarışmanın startını Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Triatlon Federasyon Başkanı Bayram Yalçınkaya birlikte verdi.

Yarışmalara Denizli'den katılan sporculardan Pamukkale Üniversitesi Mensupları SK sporcusu Buse Ertekin yıldız kategorisinde 500 m. yüzme, 12 km bisiklet 2.5 km koşu etabı sonunda Türkiye Şampiyonu oldu.
Pamukkale Su Sporları Kulübü sporcusu Damla Nur Demirbaş ise gençler kategorisinde 750 m. yüzme, 20 km bisiklet, 5 km. koşu etabını Türkiye ikincisi olarak tamamladı.

Pamukkale Su Sporları Kulübü sporcusu Burak Çağdaş ise elit kategorisinde 1500 m. yüzme, 40 km. bisiklet 10 km. koşudan oluşan etabı Türkiye üçüncüsü olarak tamamladı. Triatlondan başarılı sonuçlarla dönen Denizlili sporcuları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, başarılarının artarak devam etmesini diledi.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER