© Haber Acıpayam 2022

Denizlili çocuklar 3 gün boyunca eğlenceye doyacak

 Denizli Büyükşehir Belediyesi sömestr tatilinde çocuklara özel şenlik programı hazırladı. Çocuklar, 3 gün boyunca 6 çocuk oyunun sahneleneceği Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sürpriz etkinliklerle buluşacak. Çocuk Şenliği boyunca planetaryum da çocuklar için ücretsiz olacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, sömestr tatilinde çocukların tatil keyfine keyif katacak şenlik programı hazırladı. 2 Şubat Perşembe günü başlayacak Büyükşehir Belediyesi Çocuk Şenliği 3 gün boyunca Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çocukların televizyonda izlediği “Kaptan Pengu ve Arkadaşları” ile “Maysa ve Bulut” Denizlili çocuklarla buluşacak. Ayrıca şenlik boyunca “Karagöz ve Hacivat”, “Kukla Tiyatrosu” ve “Bremen Mızıkacıları” adlı çocuk oyunları da sahnelenecek. 2, 3 ve 4 Şubat tarihlerinde kapılarını saat 10.00’dan itibaren açacak Çocuk Şenliği çerçevesinde şişme oyun alanlarından yüz boyamaya, sosis balon dağıtımından maskot karakterlerle hatıra fotoğrafı çekimine dek birçok etkinlik ve sürprizlerle çocuklar gönüllerince eğlenecek. Şenlikte ayrıca kum boyama, puzzle, çim adam, mozaik ve takı tasarım atölyeleri ile çocuklar yeteneklerini keşfedecek. Etkinlik boyunca çocuklara pamuk şeker ve patlamış mısır ikramları da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Üç gün boyunca toplam 10 seans sahnelenecek çocuk oyunları ise saat 13.00’den itibaren başlayacak.

Planetaryum da çocuklara özel gösterimler olacak
Çocuk Şenliği boyunca Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bulunan planetaryum da (gezegen evi) çocuklar için ücretsiz olacak. Gezegen evinde “Zula (+4)” ve Polaris (+4)” adlı filmlerin gösterimleri 12 ayrı seansta sunulacak. Planetaryumda uzayın derinliklerini izlemek isteyen öğrenciler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nden seans günü ücretsiz davetiyeleri temin edebilecek.

“Çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize bekliyorum”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çocukların sömestr tatillerini verimli bir şekilde geçirebilmeleri için eğitici ve eğlenceli içeriklerle dolu bir program hazırladıklarını söyledi. Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz, her şeyimiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve içlerindeki enerjilerini ortaya çıkarmalarını istedik. Çocuklarımız şenlikte, sevdikleri çizgi film kahramanlarının yanı sıra Hacivat-Karagöz ve Kukla Tiyatrosu’ndan örnekler izleyecekler ve çok güzel vakit geçirecekler. Aynı zamanda sanal alemden bir nebze de olsa uzaklaşıp gerçek arkadaşlarıyla bir arada olacaklar. Tüm çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize bekliyorum” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER