© Haber Acıpayam 2022

Denizlili evsiz çiftin nikahını İstanbul Valiliği kıyıp, evlerini kurdu

 İstanbul Valiliğinin düzenlediği “Kimse Dışarıda Kalmasın, Misafir Edelim” projesi ü kapsamında otele yerleştirilen Denizlili Duygu Ünlü ve Uğur Turan çiftin nikahı Vali Ali Yerlikaya’nın şahitliğinde Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan tarafından kıyıldı.

İstanbul’da Fatih ilçesinde bir otele yerleştirilen Denizlili Duygu Ünlü ve Uğur Turan, Vali Yerlikaya’ya oteli ziyareti sırasında evlenmek istediklerini ve yardımcı olmalarını söyledi. Vali Ali Yerlikaya ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın destekleriyle evsiz çifte ev tutuldu ve eşyaları alındı. Çiftin nikahı ise bu akşam İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ve İstanbul milletvekilleri katılımıyla gerçekleştirildi. Denizlili çiftin nikah şahitliğini yapan Vali Yerlikaya ve milletvekilleri çifte mutluluklar diledi.

“Bizi intihar noktasından buraya getiren büyüklerimizdir”
Nikah sonrasında konuşan damat Uğur Turan “ Eşimle dışarıda Sarayburnu’nda kalıyorduk, sayın valimiz sayın kaymakamımız bizi ziyarete geldiler bizi otele yerleştirdiler. Devletimizin her zaman yanımızda olduğunu hissettirdiler. Bizi intihar noktasından buraya getiren büyüklerimizdir” dedi.

“Valimiz yanımızda durdu, babamız gibi evimizi tutular, döşediler”
Gelin Duygu Ünlü ise, “Dernekte Uğur ile tanıştık ikimiz de Denizliliyiz. 6 ay kadar dışarıda beraber kaldık. Çadır kurduk. Tumyad Başkanımız, Vali ile Kaymakam ile görüşmüş. 2 hafta önce valimiz yanımıza geldi ne istediğimiz sordu biz de evlenmek istediğimizi evimiz işimiz olsun istiyoruz başka bir şey istemiyoruz dedik. Valimiz yanımızda durdu babamız gibi evimizi tuttular dayadılar döşediler. Çok güzel bir şey Allah devletimize zeval vermesin. Artık ayaklarımızın üstünde duracağız işimiz de olacak valimiz söz verdi” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti

Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.

Kanatsız Melekler'den özel bireylere ve ailelerine moral dolu bahar kutlaması

Kanatsız Melekler Yaşam Derneği tarafından düzenlenen etkinliklerde özel bireyler ve aileleri unutulmaz bir gün yaşadı. Gün boyu süren etkinlikler, hem çocukların yüzünü güldürdü hem de birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi.

Kar yağışının ardından oluşan sis sürücülere zor anlar yaşattı

Denizli'de etkili olan kar yağışı ve sis, ulaşımda aksamalara neden oldu. Denizli-Antalya kara yolunun Cankurtaran ve Kazıkbeli mevkilerinde gece boyunca etkisini sürdüren kar yağışı, sabah saatlerinde şiddetini azaltsa da bölgede etkisini sürdüren sis sürücülere zor anlar yaşattı.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oldu

Denizli’de geçtiğimiz hafta mevsim normalleri üzerine çıkan hava sıcaklıkları yerini kar ve soğuk havaya bıraktı. Kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı zaman zaman ulaşımda aksamalara neden oldu.

TÜM HABERLER