© Haber Acıpayam 2022

Denizlili kick boksçular madalyaları topladı

Denizli’de düzenlenen 5. İller Arası Kick Boks Ligi 2. Etap Müsabakalarında 35 madalya kazanan Nail Koç Spor Kulübü ve antrenör Kaan Öz’ün sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 5. İller Arası Kick Boks Ligi 2. Etap Müsabakaları, farklı illerden 930’u aşkın sporcunun katılımıyla tamamlandı. Turnuvada Denizlili sporcular göstermiş oldukları performans ile göz doldururken, Denizli’nin başarılı kulüplerinden Nail Koç Spor Kulübü turnuvaya damga vurdu. Denizli’nin büyükler kategorisinde ilk ve tek Türkiye şampiyonu olan Kaan Öz’ün 35 madalya kazanan öğrencileri, önemli bir başarıya imza attı.

Turnuvanın en fazla madalya kazanan kulübü olmanın haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Kaan Öz, kulüp olarak toplamda 35 madalya kazandıkları turnuvanın sporcuları için güzel bir tecrübe olduğunu söyledi. Milli takımı belirleme müsabakaları olan Türkiye şampiyonalarına sıkı çalıştıklarına işaret eden Öz, “İlimizde yapılan bu müsabakalar, sporcuların eksiklerini görmeleri için büyük bir şans.
Geçen yıl milli takıma 2 sporcu verdik. İlimizde, ülkemizi temsil etme yeterliliğine sahip bir çok potansiyelin var. Benim amacım, Denizli’nin kick boksta daha bilinir bir şehir olmasını sağlamak. Bu beni motive ediyor. Kick boks camiası gerçekten çok büyük bir camia ve bu camianın bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Ülkeme ve şehrime kick boks kanalı ile hizmet etmek beni mutlu ediyor. Denizli’de kick boks yapmak isteyen herkes bize ulaşabilir” dedi.

İlginizi Çekebilir

Aydem Perakende ve Gediz Perakende yenilenen şubeleriyle müşteri deneyimini güçlendiriyor

Müşteri odaklı dönüşüm yolculuğu kapsamında 2023 yılından bu yana kapsamlı bir renovasyon programını hayata geçiren Aydem Perakende ve Gediz Perakende, yenilediği Denizli Bayramyeri Müşteri İlişkileri Merkezi'ni hizmete açtı.

Protein takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve hastalıklardan koruyabilirsiniz

Çocuklarda günlük protein ihtiyacının karşılanması için hayvansal gıdaların yanında bitkisel ürünlerlerle çeşitlendirme yapılmasını öneren Denizli Özel Egekent Hastanesi Diyetisyeni Cemile Gül, "Uzman kontrolünde protein miktarı takibi yaparak çocuğunuzu büyüme geriliği ve sık hastalanmalardan koruyabilirsiniz" dedi.

Bozulan gelin arabası yoluna çekicinin üzerinde devam etti

Denizli'de düğün konvoyunda arızalanan gelin arabasının yardımına yoldan geçen çekici yetişti. Gelin ve damadın içerisinde bulunduğu araç konvoya çekici ile devam etti.

Göçükten sağ olarak kurtarılıp alkışlarla karşılanan madenci hayatını kaybetti

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, cuma günü bir krom madeninde meydana gelen göçükten 25 saat sonra sağ olarak çıkartılan işçi, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yakınlarının saatlerce gelecek iyi haberi beklediği madenciden geriye, göçükten kurtarıldıktan sonra sedyede alkışlarla karşılandığı anlar kaldı

Kazazedelere yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari araç orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kazazedeye yardım etmek için yavaşlayan kamyonete arkadan çarpan otomobildeki kadının öldüğü kazada, 4 kişi yaralandı.

Acıpayam’da zincirleme trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, kontrolden çıkan hafif ticari aracın karşı şeride geçmesi sonucu üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kadın öldü, 4 kişi yaralandı.

TÜM HABERLER