© Haber Acıpayam 2022

Denizli’nin sorunları konuşmak için bir araya geldiler

 Denizli’nin ana sorunlarını ve çözümlerinin ele alındığı platformda konuşan Vali Ali Fuat Atik, kendisine düşen konuları pratik şekilde çözümler ürettiğini belirterek, “Bu pandemi sürecinde Denizlimizin yatırımlarını unutmamak adına el birliğiyle hep birlikte kararlaştırdık ve uygulamaya koyduk” dedi.

Denizli Platformu toplantısı Vali Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla Denizli Polis Evi’nde gerçekleştirildi. Denizli’nin ana sorunları ve çözümlerinin ele alındığı toplantıda iş dünyası için düşünülen tasarruflar konuşuldu. Pandemi süresinde yatırımları unutmamak adına güç birliğiyle karar aldıklarını ve 1 yıl içerisinde neler yapıldığına dair değerlendirme toplantısı olarak gördüğünü ifade eden Vali Atik, “Ben bu toplantıya ilk olarak katılıyorum. Aslında Denizli’de ben 1 yılım geçti. 1 yılda neler yaptık, neler yapacağız, bunun değerlendirmesi olarak gördüğüm bir toplantı. Denizli’ye geldiğimden beri kentteki Sivil toplum kuruluşlarını çok önemli işler yaptığını defalarca dile getirmiştim. Sizlerle iletişim kanallarımızı sürekli açık tuttuk. Bana düşen meselelerde pratik çözümler üretmeye gayret gösterdim. Yaşamış olduğumuz pandemi süreci vardı. Bu pandemi sürecinde Denizlimizin yatırımlarını unutmamak adına el birliğiyle, güç birliğiyle ‘daha iyi nasıl yapabiliriz’ diye hep birlikte kararlaştırdık ve uygulamaya koyduk. Sizden aldığımız çok önemliydi. Sizlerin bizim yanımızda olmanız çok önemliydi. Bunun için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bende bu toplantının geçmiş yıllarda olduğu gibi hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Umarım Denizli’de taş üstüne taş koyma imkanını hep birlikte yakalarız” dedi.

Başkan Zolan, “Konu Denizli’dir, bizim için ortak payda Denizli’dir”
Denizli’nin konuşulduğu her yerde güzellik açtığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizlimizde yapılan çok güzel hizmetler var. Hem yerel yönetim olarak hem de merkezi hükümet olarak birçok güzellikler yapıldı. Bunun yanında İş adamlarımızın STK üye birçok insanımızın yapmış olduğu birçok güzellikler var. Sonuçta biz toplantıda bütün Denizli’yi oluşturuyoruz. Tabi ki yapacağımız işleri ve ya talep edilen işleri konuşmak için burada bulunuyoruz. Konu Denizli’dir, bizim için ortak payda Denizli’dir. Denizli’nin konuşulduğu her yerde güzellikler çıkar. İnşallah bugün gözükmeyen varsa öncelik neyse onu burada konuşur, yetkili kurul ve kuruluşlar kimlerse çözüme kavuşur. Bugüne kadar olduğu gibi bugünde gayret sarf ederiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Alevlerin arasında karnını doyuran ormancılardan duygulandıran dua

Orman yangınını söndürme çalışmalarına destek için Bursa'ya giden ve alevlerin arasında karınlarını doyuran Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin, her akşam yemeğinden sonra yaptıkları dua duygusal anlar yaşattı.

Motosikletle takip ettikleri şahsa kurşun yağdırdılar... Silahlı saldırı anı kamerada

Denizli'de arızalı aracını almak için tamirhaneye gelen şahsı, motosikletle takip ederek kurşun yağdıran saldırganlar İzmir'de yakalandı. Tetikçi oldukları iddia edilen iki şüpheli ve onlara yardım eden sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesi çevreci ve güvenilir enerjiyle buluşacak

Denizli Şehir Hastanesi ve Acil Durum Hastanesinin ısınma ve enerji ihtiyaçlarını karşılayacak doğalgaz sözleşmesi imzalandı.

Polis, uyuyan eşini ve 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti

Şırnak’tan eşinin ve çocuklarının kaldığı Denizli’deki kayınvalidesinin evine izne gelen çevik kuvvet polisi dehşet saçtı. Uyuyan eşini ve 2 çocuğunu beylik tabancasıyla ateş ederek öldüren polis memuru aynı silahla intihar etti.

Korkutmak isterken arkadaşının ölümüne neden olmuş

Denizli’de 16 yaşındaki iş arkadaşını bıçaklayarak öldüren 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşını korkutmak için bıçağı salladığını savunan genç, pişman olduğunu belirtti.

Ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi traktörün altına kaldı

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde ailesiyle birlikte ormanda kesim yapan işçi, devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER