Denizlispor, Erzurumspor maçının hazırlıklarına başladı
ACIPAYAM Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 13. haftasında kendi evinde ağırladığı Alanyaspor’u 1-0 mağlup etmesinin ardından 14. hafta da karşılaşacağı BB Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı.
Yukatel Denizlispor, BB Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı. Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaşacak olan yeşil siyahlı ekip ara vermeden hazırlıklara başladı. Bugün, Teknik Direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde saat 11.00’de Haluk Ulusoy Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular iki grup halinde çalıştı. Aytemiz Alanyaspor maçında forma giyen oyuncular yenilenme çalışması gerçekleştirirken, diğer oyuncular ısınma hareketlerinin ardından, 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Dar alan oyunları ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.
Murawski BB Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyecek
Sakatlıkları devam eden Costel Pantilimon, Sakıb Aytaç ve Özgür Çek takımdan ayrı olarak özel çalışmalar gerçekleştirdi. Tedavisi sona eren Mathieu Dossevi ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Aytemiz Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Radoslaw Murawski, BB Erzurumspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.
Yeşil siyahlı ekip, yarın sabah saatlerinde gerçekleştireceği son antrenmanın ardından havayolu ile Erzurum'a giderek konaklayacağı otelde kamp gerçekleştirecek.
İlginizi Çekebilir
Babadağ’da 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Denizli’nin Babadağ ilçesinde sabaha karşı meydana gelen 3.6 büyüklüğündeki orta şiddetli deprem kısa süreli korku ve panik oluşturdu.
Denizli en fazla kilo veren ikinci il oldu
Denizli, Sağlık Bakanlığı tarafından ülke genelinde yürütülen "İdeal Kilonu Öğren Sağlıklı Yaşa" kampanyasında elde ettiği başarılı sonuçla dikkat çekti. Sağlıklı yaşam bilincinin artırılması ve obeziteyle mücadele amacıyla başlatılan kampanya kapsamında Denizli, toplamda 35 bin 113 kilogram kilo kaybı ile Türkiye genelinde en fazla kilo verilen ikinci il oldu.
Tarlaya uçan otomobilde anne hayatını kaybetti, eşi ve çocuğu yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkarak tarlaya savrulan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Denizli’de bayramda 3 gün ekmek üretilmeyecek
Denizli’de Ramazan Bayramı süresince ekmek üretimine ara verilecek. Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaptığı açıklamada bayram boyunca fırın çalışanlarının dinlenebilmesi ve aileleriyle vakit geçirebilmesi amacıyla önemli bir karar alındığını duyurdu
Denizli Acil Durum Hastanesine ulaşım altyapısı tamamlandı
Merkezefendi ilçesi Karahasanlı Mahallesi’nde yapımı süren Acil Durum Hastanesi için bağlantı yolları tamamlanarak hizmete hazır hale getirildi. Bölgede gerçekleştirilen çalışmalarla ulaşım daha güvenli ve konforlu bir yapıya kavuştu.
Buldan’da 5.1'lik depremin ardından bazı işletmelerde hasar meydana geldi
Denizli’nin Buldan ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremde bazı işletmelerde hasara neden oldu. Bölgede ekiplerin yoğun güvenlik önlemleri alırken, saha çalışmalarını sürdürdüğünü bildirildi.