Denizlispor göğüs sponsorunu buldu
ACIPAYAM A. Denizlispor, 2022–2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig maçlarında giyeceği formanın göğüs sponsorluğu konusunda uluslararası bir firmayla anlaşma sağladı.
A. Denizlispor Kulübü ile firma arasında sponsorluk anlaşması yaptı. Yapılan anlaşma çerçevesinde Türkiye’de de yatırımları bulunan firma, 2022-2023 sezonunda, Denizlispor’un forma göğüs sponsorluğunu üstlendi.
Yapılan iş birliğinin hayırlı olmasını dileyen firmanın Türkiye CEO’su Devran Bülbül, “Türkiye ekonomisinin büyümesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bu noktada Türk futbolunu da yakından takip ediyor ve Türk sporuna olan inancımızı, sporun bir paydaşı olarak sürdürmeyi hedefliyoruz. A. Denizlispor ile yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşmasından ötürü oldukça mutluyuz. Köklü tarihi ile Türk futbolunda derin izler bırakan A. Denizlispor’un, önümüzdeki yıllarda yakalayacağı başarılarla hak ettiği yerlere geleceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile iş birliğimizin hayata geçmesinde emeği olan başta Kulüp Başkanı Mehmet Uz ve değerli yönetim kurulu üyeleri olmak üzere A. Denizlispor ailesine teşekkür ediyorum” dedi.
A. Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ise kulübü hak ettiği yerlere taşımak için büyük bir emek sarf ettiklerini belirterek, "Bu çalışmalarımızın neticesinde, Türkiye’de önemli yatırımlar yapan ve Türk ekonomisine ciddi katkılar sağlayan marka ile güçlerimizi birleştirmenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Yapmış olduğumuz sponsorluk anlaşması, yeni sezonda şehrimizin takımına güç verecek. Değerli desteklerinden ötürü Devran Bülbül başta olmak üzere değerli yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü
Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.