© Haber Acıpayam 2022

Denizlispor, molasız Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı

 Yukatel Denizlispor, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından izinsiz olarak Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Sabah gerçekleşen idmanda Fede Varela sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı çalışırken eksik oyuncu ise bulunmuyor. Antrenman sırasında Mustafa Yumlu’nun ufak sakatlığı ise korku oluşturdu.
Süper Lig’in 3. haftasında Antalyaspor’a konuk olan Yukatel Denizlispor, 1-0’lık mağlubiyetle kente döndü. Takıma izin vermeyen Hırvat hoca tüm takımı sabah saatlerinde Haluk Ulusoy Tesislerinde toplayarak Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Robert Prosinecki idaresinde toplanan takım, ısınma hareketlerinin ardından topla çalışmalar yaptı. Sabah antrenmanı yaklaşık 1,5 saat sürdü. Yeşil siyahlı ekip eksiksiz olarak idmanda yer alırken Arjantinli yeni transfer Fede Varale ayak bileğindeki sakatlık sebebiyle takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Antrenman sırasında Mustafa Yumlu’nun ayak bileğine aldığı darbe sonrası yerde kalması korku oluşturdu. kulüp doktorlarının müdahalesinin ardından Yumlu, tekrar antrenmana dahil oldu.

İlginizi Çekebilir

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Denizli'de tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil kamyonet ile çarpıştı. Çarpma sonucu hurdaya dönen araçta, otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Denizli’de cezaevinden yeni çıkan bir şahıs eşi ve çocuklarını rehin aldı. Eşi ve bir kızını yaralayıp rehin alan şüpheli, polislerin yoğun uğraşları sonucu yaralı aile üyelerini bıraktı. Bir kızını rehin almayı sürdüren zanlı, 6 saatin sonunda ablasıyla birlikte çocuğunu polislere teslim edip kendi yine teslim olmadı. Evden kaçmaya çalışırken polis ekipleri tarafından yakalandı.

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

TÜM HABERLER